Buna ziua,
Va rog sa-mi dati o solutie la aceasta problema.
In 2014 am platit d-nei avocat o sume de bani intr-un proce de executare silita cred ca se numeste cautine in vederea sistarii executarii pana la finalizarea judecarii.
Executarea a avut loc in continuare,procesul s-a finalizat in februarie 2015.Suma a fost platita de mine integral
Spuneti cum pot sa-mi recuperez banii de la d-na avocat in conditiile in care ma amana de 3 luni ,ba ca nu-i semnata cererea,ba ca nu-i doamna presedinta la servicu.Am sunat la tribunal la arhiha a verificat dosarul meu si nu exista nici un act legat de cautinea mea.Va rog sa-mi dat un sfat cum mai pot recupera acesti bani in conditiile in care d-na avocat nu-mi mai raspunde la telefon si mesaje.
in dosarul meu nu exista aceasta recipisa in original.Asa mi s-a spus de la arhiva.
Sa cred ca nu a fost depusa ?Daca merg la CEC sa intreb ei pot sa-mi spuna adaca a fost cau nu depusa?
Multumesc
În niciun dosar nu există recipisa în original. Originalul este la grefiera șefă, într-un seif de obicei. Verificați dacă este depusă o cerere de restituire cauțiune la aceasta, sau la registratura judecătoriei.