avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate Albertinos25

Activitate Albertinos25

Buna seara.

Sunt nou pe forum si caut raspuns la urmatoarea problema;
-In urma schimbarii domiciliului din Campina/Prahova cu Voluntari/Ilfov, a trebuit sa schimb toate actele (C.I., permis, talon masina, numere noi, etc).Dupa transferul fiscal al autoturismului din PH in IF, am reusit astazi sa schimb adresa si nr. de inmatriculare din talon si CIV-ul masinii.Am mers la firma de asigurari, ca sa obtin acel act aditional, pentru schimbarea de domiciliu si nr. inmatriculare si mi-au cerut bani in plus (vreo 140 lei), pe motivul ca e mai scumpa asigurarea pe ILFOV.Mentionez, ca pe asigurare este trecut numarul vechi de inmatriculare , este incheiata in luna februarie 2015, valabila 1 an si a costat 256 lei.Mi-au spus ca vor emite alta polita cu numarul nou si adresa noua.Va rog sa-mi spuneti daca, intr-adevar chiar trebuie sa "completez" cu suma ceruta de ei, ca sa-mi emita o alta polita de asigurare sau trebuie sa-mi emita doar un act aditional? Pot circula cu acea asigurare, fara act aditional, avand in vedere ca asigurarea este pe bun si nu pe persoana? Sper sa-mi raspundeti, deoarece nu gasesc nici un articol de lege pe undeva care sa-mi descrie acest tip de problema.

Va multumesc.