avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate loredanaa1

Activitate loredanaa1

Contractul s-a incheiat pe o perioada nedeterminata,si l-am reziliat.nu este stipulat in contract alta perioada de timp sau ceva.deci eu legal am terminat cu aceasta firma.
pai asa cred si eu,dar agentia ma amenintat ca daca o sa lucrez in continuare la aceasta familie ma va da in judecata sa platesc banii,de aceea nu stiam daca se poate,ptr ca din contract asa am inteles,ca daca lucrez la familie dupa ce a reziliat contractual platesc banii astia si mi se reziliaza contractual.dar daca eu am facut deja rezilierea nu cred sa mai fie valabila obligatia ,nu?de aia am zis sa intreb pe cineva in domeniu.
atat scrie la clause daca nu respect obligatiile trebuie sa platesc banii astia si nerespectarea duce la rezilierea contractului de catre firma,nu este trecuta si perioada,adica daca eu reziliez contractul
aceasta amenda duce la rezilierea contractului
de aceea nu stiu daca trebuie sa platesc si dupa ce am terminat legal cu firma
in contractual de intermediere cu prima firma,am aceasta clauza,dar eu am facut deja rezilierea de contract,si acum daca si eu si familia facem contract cu alta firma mai trebuie sa platim acesti bani? amenda asta?
Buna as avea si eu o intrebare,am lucrat ca pflegerina fiind intermediata de o firma,am reziliat contractul cu aceasta firma .in contract la obligatiilor partilor am avut urmatoarele obligatii:
Ingrijitorul se obliga a nu accepta alte oferte de ingrijire decat de la firma X .daca ingrijitorul se abate de la aceste reguli se obliga la plata unei amenzi de 3000 euro catre firma X.aceasta amenda duce la rezilierea contractului\"
Acum intrebarea mea este daca eu am reziliat deja contractual si familia de asemenea,si acum vreau sa prestez serviciul la acceasi familie ,familia facand contract cu alta firma si eu de asemenea ,se mai aplica acea obligatie cu 3000 de euro amenda?