avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reziliere contract de intermediere, amenda
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reziliere contract de intermediere, amenda

Buna as avea si eu o intrebare,am lucrat ca pflegerina fiind intermediata de o firma,am reziliat contractul cu aceasta firma .in contract la obligatiilor partilor am avut urmatoarele obligatii:
Ingrijitorul se obliga a nu accepta alte oferte de ingrijire decat de la firma X .daca ingrijitorul se abate de la aceste reguli se obliga la plata unei amenzi de 3000 euro catre firma X.aceasta amenda duce la rezilierea contractului\"
Acum intrebarea mea este daca eu am reziliat deja contractual si familia de asemenea,si acum vreau sa prestez serviciul la acceasi familie ,familia facand contract cu alta firma si eu de asemenea ,se mai aplica acea obligatie cu 3000 de euro amenda?

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 20 Aprilie 2015
In ce contract aveti inserata acea clauza?
in contractual de intermediere cu prima firma,am aceasta clauza,dar eu am facut deja rezilierea de contract,si acum daca si eu si familia facem contract cu alta firma mai trebuie sa platim acesti bani? amenda asta?
Amenda respectiva se aplica numai pe perioada valabilitatii contractului sau si dupa rezilierea lui?
atat scrie la clause daca nu respect obligatiile trebuie sa platesc banii astia si nerespectarea duce la rezilierea contractului de catre firma,nu este trecuta si perioada,adica daca eu reziliez contractul
aceasta amenda duce la rezilierea contractului
de aceea nu stiu daca trebuie sa platesc si dupa ce am terminat legal cu firma
Este o situatie destul de complicata , intrucat nu se prevede nimic referitor la perioada de valabilitate a acestei clauze.

Eu tind sa cred ca se aplica numai pentru perioada cat timp a fost valabil acel contract, dupa reziliere nu mai este aplicabila.

Alte discuții în legătură

furnizor telefonie mobila- litigiu jhonny2x jhonny2x am un contract cu vodafone pana in 8 iunie 2011 si nu am platit ultimele 2 luni,pot sa reziliez contractul fara taxa de reziliere dupa ce platesc aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract pe perioada stării de urgenta Magda77? Magda77? Bună ziua se poate rezilia un contract prestări servicii pe perioada determinata între un Pfa și stat.? Sunt plătite serviciile pana în momentul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract adybican adybican Buna ziua, Acum trei luni am aplicat la un program de work and travel in UK,fapt pentru care am achitat firmei respective o suma de bani.Aceasta suma de ... (vezi toată discuția)