avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract

Buna ziua,

Acum trei luni am aplicat la un program de work and travel in UK,fapt pentru care am achitat firmei respective o suma de bani.Aceasta suma de bani a fost achitata in urma unui contract de consultanta.Dat fiind faptul, ca obligatile acestui contract este de a-mi oferi un loc de munca in UK ,ceea ce nu sa intamplat in toata aceasta perioada vreau sa reziliez acest contract.Contractul are o valabilitate de noua luni.In contract am o clauza care se pare ca nu-mi ofera posibilitatea rezilieri astfel incat sa pot recupera suma platita initial.Clauza este urmatoarea:
CLAUZA PENALA:
-in cazul in care candidatul decide in mod unilateral retragerea din program post inscriere,FIRMA reziliaza prezentul contract sumele achitate pana in acel moment fiind retinute de FIRMA cu titlu de dezdaunare.Banii pe care i-am achitat erau impartiti in doua sume dupa cum urmeaza:
1.Taxa de inscriere nerambursabila in valoare de xxx ron
2.Taxa de program in valoare de xxx ron
Va rog,vreau un sfat cum pot rezilia acest contract si totodata recuperarea sumelor.

Multumesc anticipat,pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)
Work and travel doinish doinish Buna! In vara care vine vreau sa plec in Grecia prin programul work and travel =D>. nu vreau sa trec printr+o situatie neplacuta si de aceea m+ar ... (vezi toată discuția)
Imformatii despre rezilierea unui contract de prestarii servicii fetcu cristian fetcu cristian Buna .In urma cu 1 saptamina am incheiat un contract de prestarii servicii cu o firma specializata in emigrari.Problema e ca am constatat ca nu-mi permit ... (vezi toată discuția)