avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... imformatii despre rezilierea unui contract de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

imformatii despre rezilierea unui contract de prestarii servicii

Buna .In urma cu 1 saptamina am incheiat un contract de prestarii servicii cu o firma specializata in emigrari.Problema e ca am constatat ca nu-mi permit costurile acestui program de emigrare drept pentru care doresc sa reziliez acest contract.Contractul prevede clauze de reziliere cu aqcordul ambelor parti si incheierea contractului cu incetarea oricarei din obligatiile mele si ale firmei.Vreau sa va intreb ce probleme ar putea sa apara in momentul in care ma hotarasc sa reziliez acest contract?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:08, 19 Martie 2010
In lipsa amanuntelor referitoare la clauzele de reziliere ,exista posibilitatea ca firma sa retina o parte din sumele financiare avansate de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - incetarea contractului de prestari servicii ildyqo ildyqo Buna ziua, Sunt PFA si am un contract pe baza careia prestez servicii pentru o firma. Asi vrea sa incetez prestarea de servicii catre aceea firma si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract adybican adybican Buna ziua, Acum trei luni am aplicat la un program de work and travel in UK,fapt pentru care am achitat firmei respective o suma de bani.Aceasta suma de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prest. serv. hajnyci hajnyci Buna ziua, In cazul in care in contract nu este mentionat termenul de reziliere, cat este acest termen? Fiind vorba despre un contract de prestari ... (vezi toată discuția)