Buna ziua,
Sunt PFA si am un contract pe baza careia prestez servicii pentru o firma. Asi vrea sa incetez prestarea de servicii catre aceea firma si nu stiu cum se procedeaza. Sa presupunem ca ma inteleg cu firma respectiva pentru incetarea prestarii de servicii dar trebuie sa ramana si ceva scris dar nu stiu ce si sub ce forma.
multumesc
NOTIFICARE
Subscrisa Societatea Comercială( sau PFA) ....................., cu sediul în ........, str. .......... nr. ...., bl. ...., sc. ....., et. ...., ap. ....., sector ...., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ........, având cod fiscal ......., tel./fax .............., reprezentată prin ...................... în calitate de administrator(sau nu mai e nevoie sa apara aceasta parte pentru pfa;
Către:
Societatea Comercială ....................., cu sediul în ................., str. .......... nr. ...., bl. ...., sc. ....., et. ...., ap. ....., sector ...., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ................., având cod fiscal ..........., tel./fax .............., reprezentată prin ..................... în calitate de administrator
Prin prezenta vă notificăm rezilierea contractului de prestări servicii cu nr. ..... din data de ............. conform art. ..... din contractul menţionat mai sus.
Data
S.C. ...................
~ final discuție ~