homerun.ro nu incheie nici un fel de contract, cu nimeni. Fie ca esti persoana fizica sau persoana juridica, esti tratat ca si persoana fizica. In calitatea asta m-am prezentat la OPC unde mi s-a spus ca nu am calitate de petent. Homerun are doar termeni si conditii la adapostul carora se comit inselaciuni de ordin financiar si alte abuzuri. Posteaza cereri de sevicii cu numere de telefon la care nu raspunde nimeni, niciodata. In felul asta, prestatorii de buna credinta platesc pentru a obtine nimic. Foarte greu emit facturi, dupa multe insistente, desi ar trebui emise imediat dupa incasarea banilor. Niciodata, prima factura nu a fost intocmita corect. Nici a doua oara. A trebuit sa le spun eu ce sa scrie pe facturi. Cand le-am spus ca vor putea avea probleme grave cu fiscul, mi-au blocat contul. Nu cred ca este normal sa li se tolereze asa ceva in Romania, indiferent din ce tara ar fi proprietarul.
Buna ziua !
Sunt prestator de servicii si imi caut beneficiari pe platforma homerun.ro, care este o platforma online, ce intermediaza cererea de servicii, cu prestatorii acelor servicii, in schimbul unei taxe platite doar de catre prestator.
Am probleme cu ei din cauza unor practici comerciale abuzive si incorecte.
Timp de un an le-am tot repetat sa remedieze acele probleme.
Devenind agasant pentru ei, mi-au blocat contul.
Am fost la OPC sa depun reclamatie dar m-au trimis la plimbare pe motiv ca nu am calitate de petent si ca firma care detine homerun este in Turcia si ca nu are nimeni ce sa le faca.
Nu cred ca este chiar asa.
Ajutati-ma va rog cu o indrumare.
Cui si cum sa ma adresez pentru a rezolva problema ?
Nu cred ca trebuie sa fim umiliti fara drept de replica in tara noastra.
Multumesc !
Nu am vazut ce scrie in cerere dar stiu din discutia cu mama ca a facut solicitare pentru toate suprafetele mai ales ca cea din urma este si cea mai mare dintre ele. Am inca toate actele vechi din 1940 prin care bunica a cumparat acele terenuri ce au fost ulterior confiscate de comunisti.
Mama mea a facut cerere pentru retrocedarea a 5 mici suprafete de teren,in diferite locuri dar in aceeasi localitate,2 intravilan si 3 extravilan,mostenite de la mama ei,bunica mea.
A primit tiluri de proprietate pentru 4 dintre ele,mai putin pentru o suprafata de 1,25 ha extravilan,cea mai mare dintre ele. Nu a primit nici o explicatie scrisa.
Fiind suferinda si neputandu-se deplasa la sediul primariei de care tinea respectivul teren,s-a interesat,rar,telefonic, despre soarta acestui titlu dar de fiecare data a fost amanata sub diferite pretexte. Ba inginerul de cadastru este pe teren,ba e in concediu,ba nu-i acolo persoana care are acces la dosare,ba e in concediu medical si tot asa ani de zile. Dupa decesul mamei am mostenit aceste suprafete de teren dar si problema ramasa nerezolvata,fiind randul meu de a nu ma intelege cu cei din primarie.
Le-am solicitat telefonic sa definitifeze situatia,raspunsul lor fiind ca nu au cunostinta despre asta.Daca am documente justificative sa fac cerere,sa depun copii...adica tot demersul pe care la facut odata mama mea.Daca mama ar mai fi putut vorbi,i s-ar fi spus acelasi lucru ? Primaria este datoare cu o explicatie pentru intarziere,nu eu sa-mi justific solicitarea. Pentru mine este clar ca s-a comis un abuz.Va rog sa ma ajutati cu o idee,Care credeti ca ar fi cea mai potrivita cale de urmat ?
Multumesc anticipat !
Am aflat de la cineva ca nici cei de la Registrul Comertului nu pot spune cu precizie ce vinde fiecare.
Ei imi pot pune la dispozitie o lista cu toate firmele care au acelasi CAEN chiar daca unele vand ceapa,altele ridichi,altele cartofi,ramanand sa descopar eu care dintre ele vand doar ridichi.
In plus,ar costa o groaza de bani,cam 8 euro pentru o firma inmultit cu cateva mii de firme la nivel national.
Multumesc pentru timpul acordat !
Buna ziua,
Merg pe strada si vad un punct de lucru cu denumirea ABCD specializat pe vanzarea unui singur produs sau serviciu,denumit " X", activitate desfasurata sub un cod CAEN ce permite vanzarea si a altor produse sau servicii.
Firma ABCD SRL exista sau nu exista.
Cum pot afla ce firma administreaza punctul de lucru ABCD ?
Anticipez ca in toata tara sunt cateva mii de puncte de lucru ce vand produsul sau serviciul " X "
Cum pot afla denumirea si adresa numai a acestor puncte de lucru si denumirea firmei care le administreaza ?
Multumesc anticipat !