avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Practici comerciale incorecte din partea homerun.ro
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Practici comerciale incorecte din partea homerun.ro

Buna ziua !
Sunt prestator de servicii si imi caut beneficiari pe platforma homerun.ro, care este o platforma online, ce intermediaza cererea de servicii, cu prestatorii acelor servicii, in schimbul unei taxe platite doar de catre prestator.
Am probleme cu ei din cauza unor practici comerciale abuzive si incorecte.
Timp de un an le-am tot repetat sa remedieze acele probleme.
Devenind agasant pentru ei, mi-au blocat contul.
Am fost la OPC sa depun reclamatie dar m-au trimis la plimbare pe motiv ca nu am calitate de petent si ca firma care detine homerun este in Turcia si ca nu are nimeni ce sa le faca.
Nu cred ca este chiar asa.
Ajutati-ma va rog cu o indrumare.
Cui si cum sa ma adresez pentru a rezolva problema ?
Nu cred ca trebuie sa fim umiliti fara drept de replica in tara noastra.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: vldx , utilizator 13:45, 9 Octombrie 2024
Regula o face proprietarul site-ului , daca nu acceptati va puteti cauta clienți prin alte platforme.
va puteti judeca in Turcia. umiliti in tara noastra? dvs v-ati dus pe un site turcesc
Imi cer scuze. Nu am stiut ca este din Turcia. Crezand ca daca detine domeniu .ro, se supune legilor din Romania.
In afara de a mi se trimite cate un pumn in fata, ceva care sa ma ajute, nu poate trimite nimeni ?
Este o relație B2B, care se reglementează de contract și de legislația comercială pe care o vrea portalul. Se poate croșeta pe această temă, dar realitatea nu se schimbă

Alte discuții în legătură

Rezolvare reclamatie opc BrightdabInvest BrightdabInvest Buna ziua Sunt administrator la o firma de web development. In luna iunie am realizat la o persoana fizica un site web de dating pentru care am ... (vezi toată discuția)
Firma termopane dumitru2000 dumitru2000 o cunostinta a apelat la o cunoscuta firma de termopane. astfel firma i-a montat termpoane in intreaga casa. In unul din balcoane insa i le-a montat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firmă de intermedieri afaceri crisidona crisidona Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu informatii, sfaturi sau reprezentare in cazul unei asa zise colaborari cu o firma de intermedieri afaceri: Firma care ... (vezi toată discuția)