avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu firmă de intermedieri afaceri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu firmă de intermedieri afaceri

Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu informatii, sfaturi sau reprezentare in cazul unei asa zise colaborari cu o firma de intermedieri afaceri: Firma care intermediaza intre cerere si oferta. Insa in fapt, nu realizeaza nimic, potentialii clienti nu exista, sau sunt persoane fictive.
Insa, pentru fiecare recomandare din partea lor, de regula un link pe care il trimit si care este calea de acces catre un potential client, factureaza un serviciu. Nu conteaza ca raspunde nimeni la telefon sau raspunde cineva plictisit ca nu are nevoie...Partea neplacuta este ca desi am intrerupt colaborarea cu ei si am solicitat de nenumarate ori sa nu mi se mai trimita nimic, eu primesc lunar facturi de penalizari si asta cam de 2 ani. Va rog, ce ar trebui facut in aceasta situatie?! NU mi se pare in regula sa platesc ceva de care nu am beneficiat si mai ales penalizari lunare. Va multumesc pentru orice recomandare!
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: crisidona , utilizator 18:24, 24 Iunie 2020
Buna ziua,
Mergeti cu acel contract si cu actul prin care ati intrerupt colaborarea cu dumnealor la un avocat pentru a va sfatui la obiect ce cale sa urmati.
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator
Nu exista contract. Doar accesarea unui site si acceptarea de termeni si conditii.
Cautati pe net ca am vazut ca mai sunt cazuri asemanatoare si intrebati cum au "rezolvat" dumnealor situatia.
Sau luati legatura cu un avocat care, in urma studierii acelor termeni si conditii, va poate sfatui cum sa actionati in continuare.
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,

Trebuie analizat site-ul pe care ați acceptat termenii și condițiile. Oricum ar fi, in lipsa unui serviciu efectiv prestat, nu puteți fi obligată la plata unei sume. Cereți rezilierea de îndată a contractului și solicitați restituirea sumelor achitate.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

Alte discuții în legătură

Cum se pot recupera banii pentru comenzi de produse personalizate ... stepanadrian stepanadrian Cum se pot recupera banii pentru comenzi de produse personalizate de la clienți persoane fizice care refuză primirea coletului cu plata ramburs? Nu mă ... (vezi toată discuția)
Serviciu achitat care nu a mai fost livrat. buna ziua. am achitat ... myagh86 myagh86 Serviciu achitat care nu a mai fost livrat. Buna ziua. Am achitat unui PFA prin Op in baza facturiilor emise de el serviciul de realizare a unui Web site, ... (vezi toată discuția)
Cadru legal prestari servicii online mihneaandrei mihneaandrei Urmeaza sa deschidem un SRL/PFA a carui activitate sa fie prestarea de servicii catre pers juridice din Romania, exclusiv pe mediul online (creare de content, ... (vezi toată discuția)