avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cadru legal prestari servicii online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cadru legal prestari servicii online

Urmeaza sa deschidem un SRL/PFA a carui activitate sa fie prestarea de servicii catre pers juridice din Romania, exclusiv pe mediul online (creare de content, promovare media, copywriting, etc), in baza unei plati lunare aferente unei cantitati de servicii online prestate de catre firma noastra. Care considerati (in cazul in care considerati) ca e necesar tipul de contract pe care sa il gandim cu privire la colaborarea dintre noi si clientii nostri viitori? Precizam ca plata s-ar face lunar, fara o perioada contractuala mai mare de 1 luna, iar sumele se invart in jurul a 200-300 ron/luna/factura client. E nevoie de contract doar pentru a ne asigura clientii in cazul platii lor anticipate sau a ne asigura pe noi in cazul platii la final de luna, in principiu, serviciile prestate neavand o implicatie ce ar putea aduce vreun prejudiciu clientului. Va multumim mult!
Cel mai recent răspuns: mihneaandrei , utilizator 13:09, 23 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult pentru toate precizarile. Sunt de un real folos! As vrea sa adaug insa ca nu vor fi efectuate tranzactii PRIN intermediul site-ului (in sensul clasic de a se inregistra clientii cu datele lor sau a efectua plati prin intermediul site-ului). Practic, pagina noastra va fi o pagina de prezentare mai mult, decat un magazin online (serviciile noastre fiind explicate doar si nimic mai mult, colaborarile cu potentialii clienti fiind definitivate pe mail, telefon, intalniri la sediile lor). In acest caz, toate cele de mai sus raman valabile?
*si mai pe scurt, serviciile noastre presupun promovari, bannere, SEO, si altele, toate acestea se fac pe site-ul clientului sau prin alte modalitati agreeate de comun acord, si NU prin site-ul nostru de prezentare. Multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! prestez diverse servicii online, precum relizare website, ... Robert - Pană Robert - Pană Buna ziua! Prestez diverse servicii online, precum relizare website, optimizare seo, mentenanta website, etc., iar in contract as vrea sa adaug un element ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru servicii de externalizare, intermediere și consultanță Lucian MM. Lucian MM. Înteționăm să deschidem un SRL care va oferi: 1. Servicii de externalizare (outsourcing) pentru anumite instituții din străinătate. Practic firma va ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firmă de intermedieri afaceri crisidona crisidona Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu informatii, sfaturi sau reprezentare in cazul unei asa zise colaborari cu o firma de intermedieri afaceri: Firma care ... (vezi toată discuția)