avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua,
Ma intereseaza sa deschid un PFA pe cod CAEN 631 (Activități ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activități conexe) si voi lucra in special de acasa (sediul social) online prin internet de pe laptop/telefon/tableta. Avand in vedere ca aceasta activitate nu implica intalniri cu clientul la sediul social si nu voi deconta cheltuieli cu utilitatile, si ca nu e necesar sa ma deplasez la sediul clientului (activitatea se poate desfasura prin intermediul internetului de oriunde) se considera ca efectuez activitate economica/profesionala la sediu social? As evita sa fac activitate la sediu social (impozit marit, acord de functionare, autorizatii ...), dar in acelasi timp nu m-as duce pana la client cand as putea interveni online de acasa (sau de oriunde altundeva). Este vreo reglementare in acest domeniu al "On-line"-ului? Cine ar putea sa-mi dea detalii suplimentare? ONRC solicita completarea Formularului [ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: hmonybg , utilizator 13:41, 8 Mai 2019
Se considera ca efectuati activitatea economica la sediu social. Va trebuie si acel contact de comodat prin care ca proprietar al locuintei puneti la dispozitia pfa o camera in suprafata de... mp, fara a suporta cheltuielile cu utilitatile pe pfa.
in cazul acesta trebuie sa fac si acord de functionare la sediul social, autorizatii, platesc impozit separat ...? Cum ma afecteaza? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa adrianc adrianc Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)