avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel-c

Activitate gabriel-c

buna seara,
la sfarsitul saptamanii viitoare trebuia sa am botezul copilului meu intr-o locatie ce am stabilit-o cu mult timp in urma(cca 6-7 luni) la care am platit un avans si am primit o chitanta pentru suma respectiva...pana aici totul ok.
ne fiind din localitate(locuiesc la 260km de locul cu pricina) am vrut sa am o discutie cu proprietara localului(dumneaei se ocupa personal de evenimente) cu privire la meniuri si toate cele pentru eveniment, in consecinta am mers sa o caut....(de aici incep '' surprizele '' ) cand am ajuns la local mi-au spus angajatii ca este la masa si ca ma roaga sa revin in cca 30 min, dupa mai putin de 30 min am revenit si surpriza ....''a intervenit ceva urgent si doamna a trebuit sa plece'' fara ca cineva sa ma anunte, ne stiind ce sa fac si in ziua urmatoare trebuia sa plec din localitate la adresa de domiciliu(la 260 km) am sunat eu si m-a reprogramat in ziua urmatoare la 10:30, am mers asa cum am agreat si dupa cca 20 min de asteptat am intrebat la bar daca a ajuns doana si .....surpriza ''a intervenit ceva si doamna nu mai poate sa ajunga reveniti dupa 12:30,. in local ce afla si sotul (adica proprietarul) cu care am incercat sa am o discutie, insa foarte ofensat si pe un ton de superioritate mi-a spus ca rezervarea mea pentru eveniment a fost anulata, i-am spus ca am invitati si ca pe invitatiile pentru eveniment este mentionata adresa localului sau, i-am mai spus ca am platit avans si ca nu pot sa gasesc o alta locatie cu o saptamana inainte de eveniment, mi-a aruncat 500 ron(banii de avans) si mi-a spus sa ies afara din localul sau. asa umilit nu am fost nicio data, ce sa fac ?