avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate mariusvladut78

Activitate mariusvladut78

Răspuns la discuția Divorț cu partaj buclucaș!!!
Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Bună ziua,
Mama mea a divorțat în urmă cu 7 ani de tatăl meu.
El(tatal) a rămas în apartamentul lor pe care l-au achiziționat în urmă cu 40 de ani.
De când a divorțat, mama locuiește cu familia mea.
Acum mă întreabă dacă se poate face ceva cu privire la partea ei din acel apartament și dacă da, ce anume?
Menționez că nu au făcut partajul.
Ce se poate face în această situație având în vedere că el (tatăl), este împotriva partajului/vânzării acelui bun comun?
Mulțumim anticipat.
Menționez că au vârsta de 71 ,respectiv 72 de ani, nu exista copii minori.
Toate cele bune.
Mulțumesc frumos.
Toate cele bune!
2015-2018
Domnule Vasile,
Nu este vorba de bani în plus la pensie.
Este vorba că, pentru a avansa în următorul grad profesional m-ar ajuta acei ani vechime pe,, studii superioare,, !
Mulțumesc frumos.
Acum am cautat contractul de munca.
Funcționar Economic-cod COR 431102- este trecut în contractul de munca.
M-ar ajuta ca această modificare să apară la Casa de Pensii pe documentele privitoare la stagiul de cotizare.
Economist.
Nu înțeleg de ce nu se poate opera această modificare în condițiile în care se poate dovedi cu documente.
Eu nu am nevoie de transformare!
Eu aveam studii superioare la acel moment dar am fost încadrat pe,, studii medii,, !
Greșeala nu a fost a mea.
Studiile superioare erau finalizate.
Eu am descoperit aceasta problema abia acum.
In anul 2015 am fost angajat pe studii medii desi aveam studii superioare finalizate.
După câteva luni de activitate am rămas în concediu de creștere a copilului.
În momentul de fata sunt funcționar public și m-ar ajuta foarte mult dacă s-ar putea transforma vechimea studiilor medii de la acel moment în vechime studii superioare.
Din situațiile întâlnite de dumneavoastră credeți că se poate face aceasta modificare?

Mulțumesc anticipat.

Toate cele bune.

Răspuns la discuția Promovare în grad profesional
Funcționar public.