am inteles .. si mai am o ultima intrebare.... dupa succesiune ..partea tatalui meu poate sa faca contract de vanzare -cumparare si sa o vanda la unu din copii?
Buna ziua ... Suntem 5 frati mama a decedat anul trecut .. pe contractul casei era tercuta doar ea.. tata este inca in viata ne-am decis sa deschidem succesiunea daca unul din copii nu se prezinta ce se intampla?daca tata vrea sa vanda apartamentul iar unul din copii nu este de acord se poate vinde oricum ?
Buna ziua. am si eu o problema cu o intrebare.. sotul meu are o rata la banca BCR si nu a mai platit'o de anul trecut din mai pt ca am avut niste probleme grave familiare.. anul acesta s'a reangajat unde a lucrat la fosta firma iar salariul il ia pe acelasi card..problema este ca cei de la banca doamna de acolo ne'a spus ca are cardul blocat si pana nu achita toata datoria sa fie la 0 cardul ii este blocat si nu poate scoate bani sub nici o forma...acuma eu m'am interesat si am tot cautat si intrebat multa lumea mi-a spus si am citit pana si pe net ca banca nu are nici un drept in a opri TOT salariul care il castigi pe luna... am discutat la telefon cu unul din angajatii bancii si a spus sa il anuntam cu cateva zile inainde ca sotul sa ia salariu ca sa poata sa avem acces la bani dar degeaba nu a facut nimic. ne-a spus ca nu are ce sa faca ,cei de la banca o sa opreasca tot salariu. Este strigator la cer asa ceva el munceste practic pe nici un ban ca ii ia banca toti bani. am anuntat la banca am discutat cu cei de la banca problema si degeaba.chiar nu exista nici o posibilitate in a ne putea folosi si noi din o parte din salariu?.. chiar suntem obligati 4 luni de zile sa dam toti bani la banca sa nu ne putem folosi?... multumesc!