Ma sfatuiti sa imi iau un avocat sau dovezile cu repetentia fiicei mele si faptul ca locuieste inca intro casa pecare eu o platesc sunt suficiente?
Trebuie totusi sa trimit si documentele cerute de tribunalul romanesc respectiv ..dovada veniturilor mele?
Fiica mea are permis de sedere italian cu domiciliul stabil in Italia si pasaport romanesc-cetatenia romana.
Merge inca la liceu,dar dupa rezultatele actuale va ramane pentru a4a oara repetenta...
deci comform articolului 499 neterminarea scolii la timp nu mai implica pt.mine nici un fel de obligatii de intretinere,daca am inteles eu bine...Facultatea ramane oricum un vis pt ea...
-a bazat doar pe faptul ca in Romania statul obliga parintele sa isi sustina financiar odrasla pana la26 de ani
multumesc inca o data.......din suflet
Buna ziua,,in urma cu un an m-am despartit de sotia mea eu parasind domiciliul conjugal.
inaintea casatoriei am preluat contractul apartamentului in care am locuit impreuna cu parintii mei si am obtinut dreptul de al cumpara in rate.Am platit primele rate apoi m -am casatorit si sotia mea fiind deja insarcinata iar banii pt intretinerea unei familii putini eu am plecat in Italia sa muncesc,trimitand lunar banii pt rata apartamentului cat si pt intretinerea sotiei si ulterior a familiei,
Ultimele rate pt plata apartamentului le-a efectuat la data respectiva sotia mea eu nefiind in tara
Acum in bazaacestor documente ea cere jumatate din acest apartament.
Intrebarea mea....i secuvine aceasta jumatate doar pt ca aefectuat platile in numele meu sau pt caeram casatoriti si acelerates-au platit in timpul casatoriei?
Va multumesc anticipat
Buna ziuasi va multumesc mult pt raspuns
Apartamentul in carel ocuieste fiica mea se afla in Italia,avem un contract cu banca careia eu ii platesc o rata lunara de1000Euro....
Eu nu inteleg cum este posibil ca ea sa poata depuna o cerere de pensie in Romania noi avand toti de 20 de ani domiciliul stabil in italia....
Buna ziua,
Sunt tatal unei <<fetite|<< de22 de ani care inca isi toceste coatele pe bancile scolii:O
Noi locuim de20 de ani in Italia,nu mai detinem buletine de identitate romanesti pt ca nu mai avem un domiciliu in Romania
in urma cu un an m-am despartit de sotia mea si am parasit domiciliul conjugal.Am incercat sa pastrez un raport sanatos cu fiica mea,am sustinut-o financiar luna de luna plus ca am platit in continuare ratele apartamentului pe care l-am cumparat impreuna cu sotia mea pt a ii putea oferi fiicei mele acelas cofort si sa nu o pun in situatia schimbarii domiciliului samd eu locuind intrun apt.inchiriat
Fiica mea are 22de ani si este inca in ultimul an de liceu deoarece a ramas repetenta 3 ani
Ieri am primit un denunt de la un Tribunal din Ro....facut de catre fiica mea ,care contine numai aberatii....canu imi cunoaste adresa,ca nu primeste bani de la mine...ca nu o caut ...si isi cere drepturile ...un sfert din salariul meu net uitand insa sa precizeze ca eu platesc jumatate din salariul meu pt rata unui apt in care ea locuieste,ca in fiecare luna a primit jumatate din ceea ce mie imi ramane dupa platirea taxelor si a uitat sa precizeze ca banii pe care ii invoca ca fiind un al 2lea venit al meu provin dintrun alt Job pe care eu il practic ca sa o pot intretine pe ea,un copil de22 de ani care a uitat sa invoce faptul ca tatal iei munceste cate10-12ore pe zi iar ea nu este capabila sa termine nici macar un liceu
Intrebarea mea -este intradevar posibil ca ea sa faca aceasta cerere in Romania?
nu cunosc legile romanesti dar legea italiana calculeaza in functie de venitul net scazand insa toate cheltuielile ...rate,,taxe samd si ce ramane se divide
Daca eu voi fi obligat sa ii dau un sfert din venitul meu net va trebui sa se descurce cu locuinta pt ca nu imi voi mai putea permite sa platesc rata
Daca ramane si anul acesta repetenta...rezultatele ei fiind catastrofale pana cand voi fi obligat sa ii platesc lipsa de interes fata de scoala?
Va multumesc anticipat