Am dat în judecată casa de pensii...am câştigat procesul pentru documentele depuse...dar la recurs am pierdut 3000 de lei din onorariile avocat/expert deoarece "situaţia financiară dificilă a instituţiei publice şi reducerea cheltuielilor din bugetul de stat" nu permit onorariile plătite de mine...la solicitarea instanţei(3 ani de procese)...eu m-am îmbolnăvit...aşa că să fiu sănătos de acum încolo....
O seară bună
Vă mulţumesc...dar totuşi de ce subalternii mei care au depus dosarul la Ploieşti au pensia mult mai mare ca mine....adică mult peste 2000lei...şi eu am avut numai funcţii de conducere şi lucrul pe platformele de foraj marin...şi nimic....asta e ţara în care trăim....
Vă mulţumesc încă odată şi numai bine
Am depus adeverinţa de la Petromar mai târziu deoarece am primit-o în urma multor solicitări
Casa de pensii mi-a spus (la audienţă) să fiu mulţumit cu ce am câştigat...
Este o întreagă istorie (procese...)..
În prezent nu mai rezist fizic la alte procese...financiar şi sănătate
Am lucrat la Petromar-Constanţa în perioada 1982-1991
La calculul punctului de pensie nu au fost luate în considerare drepturile salariale brute pentru care au fost reţinute CAS/CASS conform legislaţiei în vigoare.
Vă rog să-mi spuneţi dacă mai am speranţe de obţinere a pensiei pentru munca depusă