avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate tibi2015

Activitate tibi2015

Multumesc pentru raspuns. receptia finala o am. Urmeaza inscrierea in cartea funciara si apoi certificatul energetic. M-am informat ieri despre el.
Buna ziua, am o casa la care am doar autorizatia de constructie. Casa este finalizata si as vrea sa stiu daca o pot vinde doar pe baza autorizatiei sau este nevoie sa fac un titlu de proprietate?
Răspuns la discuția Impozit pe masina vanduta
Multumesc pentru raspuns...dar nu inteleg de ce la politie si nu la centrul de taxe si impozite? contractul a fost incheiat in 2006 si impozitul pe masina este din 2007, deci nu am nimic de plata, doar sa radiez fiscal masina in cauza. problema este ca nu am decat o serie de motor si nimic mai mult. alte data despre masina nu mai cunosc. Am inteles ca exista o metoda la notar cu o declaratie pe proprie raspundere?
In 2006 am intocmit un act de vanzare-cumparare pe o masina. Din ignoranta nu am scos radiat fiscal masina. Anii au trecut si in aceasta clipa, dupa 10 ani, am de plata suma x. Cum pot radia fiscal masina daca am pierdut contractul de vanzare-cumparare? Multumesc pentu raspunsuri!
Doresc sa infiintez un pfa si nu stiu ce coduri caen sa folosesc. Este vorba despre un ziar/ revista online care va genera venituri din diverse tipuri de publicitate. Ce coduri caen sa folosesc? Multumesc anticipat!