avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autorizatie de constructie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autorizatie de constructie?

Buna ziua, am o casa la care am doar autorizatia de constructie. Casa este finalizata si as vrea sa stiu daca o pot vinde doar pe baza autorizatiei sau este nevoie sa fac un titlu de proprietate?
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
tibi2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: tibi2015 , utilizator 08:28, 24 Mai 2021
Va trebuie proiect, receptie finala si act de proprietate. Casa trebuie inscrisa in cartea funciara. Aveti nevoie si de certificat energetic pentru casa.
Multumesc pentru raspuns. receptia finala o am. Urmeaza inscrierea in cartea funciara si apoi certificatul energetic. M-am informat ieri despre el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Titlul proprietate casa noua adrian12 adrian12 Buna ziua, am construit o casa noua pe un teren si am nevoie de titlul de proprietate. Nu e acelasi act cu cel obtinut la OCPI, extrasul de carte funciara ... (vezi toată discuția)
Intabularea unei case axinte.cornel axinte.cornel ce acte ami trebuie la intabularea unei case pentru a face actele de vanzare cumparare (vezi toată discuția)