Am dat un telefon si am aflat ca de fapt e un contract de intretinere, incheiat cu X si Y, in care se mentioneaza ca dupa moartea bunicilor, proprietatea de care va spuneam, o sa le revina lor!
Bunicii mei, au incheiat un contract de vanzare-cumparare cu unul din fiul lor(sa-l numim X), acesta din urma decedand, dupa o anumita perioada de timp. Dupa moartea lui X, toate bunurile si drepturile de proprietate au ramas sotiei Y. Ideea este ca X si Y, din momentul in care au incheiat acel contract cu bunicii, nu si-au indeplinit obligatia de intretinere. Nici in momentul de fata, dupa 14 ani in care bunicii au fost intretinuti de una din fiicele lor, Y nu respecta clauza contractului, insa de curand fiul lui Y s-a mutat la bunici(adica nepotul lor), si pe langa faptul ca nu are grija de batrini, ii bruscheaza, le vorbeste urat si cel mai grav a incercat sa ii agreseze fizic. Intrebarea mea este: Cum se poate anula contractul? As dori mai multe metode, intrucat bunicii nu vor sa se implice sa le intoarca contractul.