avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate Adelina1994

Activitate Adelina1994

Răspuns la discuția Contract cu clauza de intretinere
Am dat un telefon si am aflat ca de fapt e un contract de intretinere, incheiat cu X si Y, in care se mentioneaza ca dupa moartea bunicilor, proprietatea de care va spuneam, o sa le revina lor!
Bunicii mei, au incheiat un contract de vanzare-cumparare cu unul din fiul lor(sa-l numim X), acesta din urma decedand, dupa o anumita perioada de timp. Dupa moartea lui X, toate bunurile si drepturile de proprietate au ramas sotiei Y. Ideea este ca X si Y, din momentul in care au incheiat acel contract cu bunicii, nu si-au indeplinit obligatia de intretinere. Nici in momentul de fata, dupa 14 ani in care bunicii au fost intretinuti de una din fiicele lor, Y nu respecta clauza contractului, insa de curand fiul lui Y s-a mutat la bunici(adica nepotul lor), si pe langa faptul ca nu are grija de batrini, ii bruscheaza, le vorbeste urat si cel mai grav a incercat sa ii agreseze fizic. Intrebarea mea este: Cum se poate anula contractul? As dori mai multe metode, intrucat bunicii nu vor sa se implice sa le intoarca contractul.