Ce ar mai fi de precizat, ca in bloc este o persoana in varsta care suna de multe ori la 112 doar pentru galagie, si de multe ori agentii vin, ne legitimeaza, si tot pe un ton amical ne intreaba "iar a sunat doamna" si pleaca dar acum ce e drept este faptul ca i-am raspuns spunandu-i ca nu e galagie si nu am de ce sa plec in casa iar el la randul lui ma avertizat ca risc o amenda in cazul asta si apoi m-am conformat, luandu-ne la revedere. Este posibil sa fi fost un semn de razbunare al politistului ca nu m-am conformat din primul moment, cand mi-a zis sa plec. Mi se pare un abuz. Si o alta intrebare "martori: nu exista datorita orei tarzii" nu ma pot baza pe acest lucru pentru anulare?
Buna seara, in dimineata zilei de 19/04/2015, in jurul orei 2:45, m am intors de la o petrecere si am hotarat sa mai stau la discutii cu un prieten in fara blocului. Imediat a aparut un echipaj de politie care ne-a cerut sa ne legitimam. La finalul acestui lucru, ni s-a spus sa mergem in casa deoarece este o ora tarzie, e galagie si riscam o amenda. Lucru pe care l-am si facut dar dupa ce i-am explicat agentului ca nu cred ca e galagie, acesta mi-a raspuns pe un ton amical cum ca a fost un apel la 112 , ca cineva deranjeaza linistea publica cu vreo 2 ore inainte. Am plecat pana la urma, iar astazi ma trezesc cu amenda contraventionala 500 lei IN LIPSA si eu si prietenul meu. la rubrica martori scrie : Nu au fost martori din cauza orei tarzii. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, ce sa fac in continuare?