avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeaaaaa

Activitate Andreeaaaaa

Răspuns la discuția Amenintare, violenta, santaj
nu sunt vechi.pana si astazi m a amenintat :(

va multumesc mult pentru ajutor.sper doar ca politia din Targoviste sa isi faca meseria si sa ma ajute cu ceva ..

Interventie moderator: Daca doriti sa adaugati la postarea precedenta, va rog folositi butonul Editeaza, in interiorul intervalului de 30 de minute care permite acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
va multumesc mult pentru sfaturi.o sa merg la politie astazi.as dori sa imi spuneti daca se poate, ce trebuie sa fac,cand ajung acolo.nu am fost niciodata si nu stiu cum si ce trebuie sa fac :(
credeti ca o sa renunte daca o sa afle ca am fost la politie?sau ar putea face mai rau? mi a fost frica pana acum sa merg la politie dar deja este prea mult.nmai suport sa stau asa in stres zi de zi.:(
multmesc mult pt ajutor.imi cer scuze pentru greseli dar nu merge tastatura bine.sper ca se intelege.
buna ziua,de cativa ani am problema.un tip cu care am avut o latie,mi a facut niste poze su ma tot ameninta ca daca n ma intalnesc cu el pune pozele pe facebook.nu stiu ce as pute ace.pozele sunt cam indecente si nu as vrea sa le vada familia ,prietenii si mai ales cei de la facultate.i am explicat ca nu vreau sa ma fiu cu el insa el vorbeste urat,injura,ameninta,suna oaptea cu privat,se i a de mine pe strada...parintii mei nu stiu nimic despre toate astea si nici nu as vrea sa afle pt c ei or sa creada ca i am mintit.mai ales ca maicamea are probleme de sanatate.acest baiat nu ma lasa in pace.se i a de prietenii mei de prietene ...de oricine are legatura cu mine.mi a spus ca decat sa ma vada cu altcineva mai bn ma omoara.nu stiu ce as putea sa fac.va rog sa imi da ti n sfat.daca merg la politie oare o sa se rezolve?? a dat si in mine.eram c 3 prietene.ele sunt martore.vorbeste foarte vulgar...este foarte violent.va rog sa ma ajutati cu n sfat.multumesc mult:((:((:((