buna ziua,de cativa ani am problema.un tip cu care am avut o latie,mi a facut niste poze su ma tot ameninta ca daca n ma intalnesc cu el pune pozele pe facebook.nu stiu ce as pute ace.pozele sunt cam indecente si nu as vrea sa le vada familia ,prietenii si mai ales cei de la facultate.i am explicat ca nu vreau sa ma fiu cu el insa el vorbeste urat,injura,ameninta,suna oaptea cu privat,se i a de mine pe strada...parintii mei nu stiu nimic despre toate astea si nici nu as vrea sa afle pt c ei or sa creada ca i am mintit.mai ales ca maicamea are probleme de sanatate.acest baiat nu ma lasa in pace.se i a de prietenii mei de prietene ...de oricine are legatura cu mine.mi a spus ca decat sa ma vada cu altcineva mai bn ma omoara.nu stiu ce as putea sa fac.va rog sa imi da ti n sfat.daca merg la politie oare o sa se rezolve?? a dat si in mine.eram c 3 prietene.ele sunt martore.vorbeste foarte vulgar...este foarte violent.va rog sa ma ajutati cu n sfat.multumesc mult:((:((:((
Soluția în cazul dvs. pare a fi depunerea unei plângeri la poliție împotriva individului. Descrieți faptele și atașați dovezi prin care să vă susțineți acuzele.
depuneti plangere la parchet, insotita de dovezi; aratati si numele martorilor; ar fi bine si un certificat medico-legal care sa evidentieze existenta leziunilor si zilelor de ingrijiri medicale.
credeti ca o sa renunte daca o sa afle ca am fost la politie?sau ar putea face mai rau? mi a fost frica pana acum sa merg la politie dar deja este prea mult.nmai suport sa stau asa in stres zi de zi.:(
Va dati seama ca nu avem noi cum sa cunoastem ce reactie v-a avea individul, dar calea normala si legala pe care trebuie sa o urmati este depunerea unei plangeri, nu trebuie sa tolerati asa ceva sub nici o forma.