Aveti sa ma ajutati cu un link de model de plangere pentru amenintarea cu moartea? Sau ceva de ajutor ca sa stiu cum sa o fac foarte bine, va rog?
As dori sa depun la parchet si vroiam sa va intreb daca pot depune si prin e mail sau trebuie s ama duc acolo sau pot cu scrisoare cu confirmare de primire sau valoare declarata? Cum e procedura, va rog?
Subsemnatul/subsemnata … (nume, prenume, CNP, domiciliu/reședință) în calitate de persoană vătămată,
În baza art. 289 C. proc. pen., formulez,
PLÂNGERE
pentru următoarele considerente:
În fapt, … (descrierea faptei/faptelor ce formează obiectul plângerii , indicarea făptuitorului/făptuitorilor ).
Dovada plângerii o fac cu următoarele mijloace de probă: … (indicarea mijloacelor de probă ).
În drept, invoc dispozițiile art. … (indicarea temeiului de drept care incriminează şi pedepseşte infracţiunea descrisă.)
Mă constitui parte civilă în procesul penal cu suma de … lei, reprezentând daune materiale şi/sau morale …
Data, Semnătura,
Domnului Prim-procuror al Parchetului de pe lângă..................
Plangere penala
cristyfurisi
Poate sa-mi spuna cineva cum sa formulez o plangere penala? Va multumesc! Catre cine ar trebui sa o formule? catre politie...catre prim procuror....fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Ocolul silvic
matekevin
Buna ziua.
Un Ocol Silvic fara contract are voie sa faca marcari in padurea mea?
Sau daca a facut marcarea prin documente falsa, se pedepseste? (vezi toată discuția)