avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere amenintare cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere amenintare cu moartea

Buna ziua,

Aveti sa ma ajutati cu un link de model de plangere pentru amenintarea cu moartea? Sau ceva de ajutor ca sa stiu cum sa o fac foarte bine, va rog?
As dori sa depun la parchet si vroiam sa va intreb daca pot depune si prin e mail sau trebuie s ama duc acolo sau pot cu scrisoare cu confirmare de primire sau valoare declarata? Cum e procedura, va rog?

Multumesc mult!

Va recomand sa mergeti sa o depuneti personal.

Domnule Prim-procuror,

Subsemnatul/subsemnata … (nume, prenume, CNP, domiciliu/reședință) în calitate de persoană vătămată,

În baza art. 289 C. proc. pen., formulez,

PLÂNGERE

pentru următoarele considerente:
În fapt, … (descrierea faptei/faptelor ce formează obiectul plângerii , indicarea făptuitorului/făptuitorilor ).
Dovada plângerii o fac cu următoarele mijloace de probă: … (indicarea mijloacelor de probă ).
În drept, invoc dispozițiile art. … (indicarea temeiului de drept care incriminează şi pedepseşte infracţiunea descrisă.)
Mă constitui parte civilă în procesul penal cu suma de … lei, reprezentând daune materiale şi/sau morale …

Data, Semnătura,

Domnului Prim-procuror al Parchetului de pe lângă..................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare, violenta, santaj Andreeaaaaa Andreeaaaaa buna ziua,de cativa ani am problema.un tip cu care am avut o latie,mi a facut niste poze su ma tot ameninta ca daca n ma intalnesc cu el pune pozele pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cristyfurisi cristyfurisi Poate sa-mi spuna cineva cum sa formulez o plangere penala? Va multumesc! Catre cine ar trebui sa o formule? catre politie...catre prim procuror....fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Ocolul silvic matekevin matekevin Buna ziua. Un Ocol Silvic fara contract are voie sa faca marcari in padurea mea? Sau daca a facut marcarea prin documente falsa, se pedepseste? (vezi toată discuția)