avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate vasile_argeseanu

Activitate vasile_argeseanu

Multumesc frumos pentru raspuns,

Notificarea trebuie facuta printr-un avocat? Aveti un format de notificare?

In ceea ce priveste pixul aveti dreptate,am zis sa fiu "om", in plus au fost si presiuni destul de mari - telefoane seara dupa program, mesaje in weekend sa rezolv cu pixul , dar asa cum ati spus si mai sus este cu totul alta discutie - desi nu stiu daca se mai poate face ceva acum.
In cazul in care ratez angajarea, si implicit o sa am o pierdere financiara, poate fi actionat in justitie fostul angajator?
Asta am facut deja, la locul de munca penultim am avut o colaborare de 5 ani, am recomandare de la ei, atat de la superiorul direct cat si de la departamentul HR, dar conform discutiilor cu noul angajator este imperios necesara recomandarea de la ultimul loc de munca, fara ea neputand incepe colaborarea.

Banuiesc ca nu il pot obliga nici pe noul angajator sa ma angajeze fara, nu?

Multumesc.
Buna,

Am urmatoarea problema, am incheiat colaborarea cu fostul angajator in luna februarie. La momentul angajarii am am primit cadou in pix Montblanc pe care l-am pierdut dar l-am inlocuit cu unul nou, pentru care am factura, l-am predat si mi-am dat demisia. In momentul de fata am un proces verbal de predare a pixului, neavand si un proces de primire al celui pierdut.
Dupa mai multe interviuri mi-am gasit un nou loc de munca, din pacate noul angajator solicita o scrisoare de recomandare, fara de care nu se va face anajarea, iar vechiul angajator refuza sa o emita, ba mai mult chiar ma ignora.
Din cate am vazut nu exista nicio lege care sa il oblige sa emita acea scrisoare de recomandare, pot sa fac ceva in acest sens. Mentionez ca am trecut de faza cu rugamintile :).

Multumesc frumos pentru ajutor.