avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate princess_daiana

Activitate princess_daiana

nu inseamna zero despagubiri. fondul de garantare asigura suma.... sunt fonduri... doar poate dureaza un pic mai mult.
din cate am inteles proprietara a fost la politie sa scoata permis de reparatie. si a declarat ca asa a gasit masina in parcare... intre timp a aflat cine a lovit-o si fiind vecini vroia sa lamurim "pasnic" lucrurile. dar nu vrea prin asigurare pt ca firma e in faliment
buna seara,
In seara de 02.11.2015 am venit acasa cu masina, iar la parcare cica am lovit oglinda masinii care era parcata langa, dar sincer nu am observat nimic nici in momentul parcarii nici cand am trecut pe langa masina. azi, a venit la usa mea proprietara masinii care sustiune sus si tare ca 4 copii si vreo 2 vecini din bloc ar fi vazut ca eu sunt de vina(unul nu e sigur ca e asa). am ajuns la o intelegere amiabila, dar aceasta s-a razgandit in momentul in care a aflat numele firmei la care am asigurarea. exista vreo lege prin care poate sa refuze sa mai facem intelegerea din cauza ca firma de asigurari este in faliment?
multumesc
Răspuns la discuția Inundatie vecini....
blocul este debransat total de la apa calda si caldura, iar administratorul stia ca voi taia tevile...
Răspuns la discuția Inundatie vecini....
justitiarul711, atata timp cat pe perete nu este nici o urma o ispravei mesterilor, ce sanse are sa castige?ca asta nu inteleg?am fost dimineata sa vad despre ce este vorba la ea in casa....mi-a povestit cat de urata a fost apa cu rugina si cat de murdar ii este peretele...covoare....cum se lauda ea ca sunt de murdare nu existau...era doar ciment si un pvc..iar de urme pe perete nici nu se vad...e uscat...
buna ziua...am cumparat un apartament la etajul 3 si in acest moment este in curs de renovare...muncitorii am incercat sa taie o teava de la vechea incalzire, care inca avea apa, nefiind golita total...in acest fel au inundat vecinii de la et 2 si 1...cel de la et 2 nu mi-a zis nimic...nici un ban...cel de la etajul unu acuma imi cere bani ca sa nu ma dea in judecata zice...am fost sa vad despre ce mare inundatie a fost vorba, dar nimic...pe perete nu se mai vede...sustine ca apa care a curs i-a murdarit covoarele cu rugina si a trebuit sa le spele...mi-a zis pe fata sa ii dau 200 lei ca sa ramanem vecini sau daca nu numai suntem vecini...ca dupa sa ma ameninte cu tribunalul...ce sanse am sa ajung cu acest "bun" vecin in tribunal???ca ma astept sa faca acest lucru...sa ii dau bani??multumesc...