avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz intelegere amiabiala din cauza asiguratorului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz intelegere amiabiala din cauza asiguratorului

buna seara,
In seara de 02.11.2015 am venit acasa cu masina, iar la parcare cica am lovit oglinda masinii care era parcata langa, dar sincer nu am observat nimic nici in momentul parcarii nici cand am trecut pe langa masina. azi, a venit la usa mea proprietara masinii care sustiune sus si tare ca 4 copii si vreo 2 vecini din bloc ar fi vazut ca eu sunt de vina(unul nu e sigur ca e asa). am ajuns la o intelegere amiabila, dar aceasta s-a razgandit in momentul in care a aflat numele firmei la care am asigurarea. exista vreo lege prin care poate sa refuze sa mai facem intelegerea din cauza ca firma de asigurari este in faliment?
multumesc
Cel mai recent răspuns: BraveHeart , utilizator 13:17, 7 Noiembrie 2015
Înțelegerea amiabilă se face dacă părțile vor o asemenea înțelegere. În cazul în care nu vă puneți de acord trebuie să mergeți la poliție.
din cate am inteles proprietara a fost la politie sa scoata permis de reparatie. si a declarat ca asa a gasit masina in parcare... intre timp a aflat cine a lovit-o si fiind vecini vroia sa lamurim "pasnic" lucrurile. dar nu vrea prin asigurare pt ca firma e in faliment
Daca situatia era inversa, stiind ca falimentul asiguratorului inseamna zero despagubiri, cum ati fi reactionat ?
nu inseamna zero despagubiri. fondul de garantare asigura suma.... sunt fonduri... doar poate dureaza un pic mai mult.
Doamna, daca un pic mai mult inseamna 2-3 ani, asta e egal cu ZERO.
"Fondul de Garantare asigura suma ... " astea sunt teorii goale de continut !
Daca pagubitul are o masina la care oglinda costa 1500 RON acesta vrea sa circule cu masina, deci are ACUM nevoie de oglinda, nu cand se trezeste Fondul...
Amiabil, platiti-i Dvs. cash oglinda si cand o despagubeste Fondul, va returneaza banii... o sa dureze " putin mai mult "...
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2015
BraveHeart, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare in parcare razvan1122 razvan1122 Buna ziua! acum cateva zile l-am atins pe unu in parcare si nu am vazut pentru ca era noapte si nici nu am simtit. ma poate baga la fuga de la locul ... (vezi toată discuția)
Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Rca astra ioana001 ioana001 Buna seara, am avut un accident de masina acum ceva timp, iar persoana care a cauzat accidentul este asigurat ASTRA. Cei de la Astra au respins dosarul, ... (vezi toată discuția)