avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare in parcare

Buna ziua! acum cateva zile l-am atins pe unu in parcare si nu am vazut pentru ca era noapte si nici nu am simtit. ma poate baga la fuga de la locul accidentului si daca el nu vrea sa ne intelegem amiabil ce pot pati? Tin sa precizez ca mi-a venit citatie acasa sa ma prezint la biroul de tamponari. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: e4c5 , utilizator 06:49, 10 Iunie 2013
daca nu ati vazut si nici simtit de unde stiti ca l-ati lovit in parcare in timpul noptii?;)
daca nu vrea sa va intelegeti amiabil nu patiti nimic, oricum va face proces verbal de contraventie ptr nedeclararea accidentului in 24 ore si va suspenda permisul ptr 30 de zile, ii dati asigurarea RCA si ii spuneti :wave:
Si nu exista nici o sansa sa raman cu permisu? adica il am de cateva luni doar si nu imi doresc sa raman fara. mi-a venit acasa citatie ca am fost vazut pe camerele de supraveghere din parcare cum l-am atins
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
razvan1122, utilizator
si daca isi retrage plangere impotriva mea?
nu cred ca isi va retrage plangerea ptr ca trebuie sa isi repare masina pe asigurarea dvs..
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
cyan, moderator
ma refer sa isi retraga plangerea si sa recurgem la intelegerea amiablia. am sanse?

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie iulian2009 iulian2009 In timp ce ma aflam cu masina in curtea unei primarii unde obisnuiesc sa-si parcheze angajatii masinile, din neatentie am avariat una dintre masini. Am plecat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal curse ilegale -intocmit abuziv Massy Massy Buna ziua.Va relatez problema mea.Pe data de 22 august 2015,am patitcipat la o nunta in localitatea Targoviste.Multi dintre nuntasi sunt impatimiti ai marcii ... (vezi toată discuția)
Tamponare intentionata in parcare supermarket rogerbv rogerbv Buna seara. In cursul zilei de azi, urmand sa ma intalnesc cu un prieten in parcarea unui supermarket, ma deplasam in aceasta parcare cu viteza redusa ... (vezi toată discuția)