Buna ziua.Va relatez problema mea.Pe data de 22 august 2015,am patitcipat la o nunta in localitatea Targoviste.Multi dintre nuntasi sunt impatimiti ai marcii Bmw.Dupa cununia religioasa am mers intr-o parcare din oras unde am facut poze cu masinile,am turat motoarele si ne-am invartit in cerc cu masinile.A doua zi a aparut la stiri o filmare despre nunta cu pricina unde se vedeau pe rand niste masini care aveau motoarele turate si se invarteau in cerc.Mentionez ca la 3 saptamani ,am primit o hartiutia acasa de la serviciu rutier ca mi s-a intocmit dosar penal pentru curse ilegale ca am permisul suspendat din a doua zi dupa nunta.Unde pot sa fac o plangere de abuz impotriva politiei?nu mi se pare corect ca asa din senin sa faci un dosar penal sa nu iei o declaratie absolut nimic.Am predat permisul la serviciul rutier si am primit o dovada care scrie dosar penal art 339 al 2 n.c.p.....
Tot o intrecere neautorizata este si invartitul in cerc in conditiile prezentate de dvs.
Serios? S-au intalnit oare pentru "intrecere" sau pentru nunta? Daca tot e sa vorbim de conditiile prezentate si sa comentam pe baza lor. Mergand pe tipul asta de logica, oricare 2 masini merg mai tare in zona Policolor, se intrec. Eu zic sa fie acuzati si de miting neautorizat. Nu au zis ca au fost mai multi?
Dosar clasat procuror
Massy
Buna ziua.in urma cu doua luni am fost la o nunta unde m-am invartit cu masina in cerc de 3 ori,in urma unui apel la 112 ,politistii au intocmit dosar penal ... (vezi toată discuția)