avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal curse ilegale -intocmit abuziv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal curse ilegale -intocmit abuziv

Buna ziua.Va relatez problema mea.Pe data de 22 august 2015,am patitcipat la o nunta in localitatea Targoviste.Multi dintre nuntasi sunt impatimiti ai marcii Bmw.Dupa cununia religioasa am mers intr-o parcare din oras unde am facut poze cu masinile,am turat motoarele si ne-am invartit in cerc cu masinile.A doua zi a aparut la stiri o filmare despre nunta cu pricina unde se vedeau pe rand niste masini care aveau motoarele turate si se invarteau in cerc.Mentionez ca la 3 saptamani ,am primit o hartiutia acasa de la serviciu rutier ca mi s-a intocmit dosar penal pentru curse ilegale ca am permisul suspendat din a doua zi dupa nunta.Unde pot sa fac o plangere de abuz impotriva politiei?nu mi se pare corect ca asa din senin sa faci un dosar penal sa nu iei o declaratie absolut nimic.Am predat permisul la serviciul rutier si am primit o dovada care scrie dosar penal art 339 al 2 n.c.p.....
Cel mai recent răspuns: Sarcasticul , utilizator 01:46, 1 Octombrie 2015
Din cate inteleg ati participat la aceste intreceri ilegale, nu pare chiar abuziv dosarul penal intocmit.
NU A FOST NICI VB DE CURSE.S-au turat motoarele si s-a invartit in cerc!!
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2015
Admin, administrator
Tot o intrecere neautorizata este si invartitul in cerc in conditiile prezentate de dvs.
patrascu razvan a scris:

Tot o intrecere neautorizata este si invartitul in cerc in conditiile prezentate de dvs.

Serios? S-au intalnit oare pentru "intrecere" sau pentru nunta? Daca tot e sa vorbim de conditiile prezentate si sa comentam pe baza lor. Mergand pe tipul asta de logica, oricare 2 masini merg mai tare in zona Policolor, se intrec. Eu zic sa fie acuzati si de miting neautorizat. Nu au zis ca au fost mai multi?
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2015
Sarcasticul, utilizator
Massy a scris:

.Dupa cununia religioasa am mers intr-o parcare din oras unde am facut poze cu masinile,am turat motoarele si ne-am invartit in cerc cu masinile.

Trebuie vazut daca parcarea in cauza este drum public. Art. 339 se refera la drumuri publice. ;)

Alte discuții în legătură

Dosar clasat procuror Massy Massy Buna ziua.in urma cu doua luni am fost la o nunta unde m-am invartit cu masina in cerc de 3 ori,in urma unui apel la 112 ,politistii au intocmit dosar penal ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto FlorinSticlea FlorinSticlea Buna ziua, In data de 3 iulie 2017 mi-am parcat masina intr-o parcare in spatelele careia se afla o linie de tramvai. Masina fiind destul de lunga am ... (vezi toată discuția)
Asociaţia de proprietari poate bloca roţi în parcarea privată a blocului? maximiljen maximiljen Bună seara, Mă interesează ce spune legislaţia în cazul expus pe scurt în titlu. Pe larg întrebarea este: Asociaţia de proprietari a blocului ... (vezi toată discuția)