avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Activitate costivasile

Activitate costivasile

Răspuns la discuția Dosar penal accident
mi s-a scos dupa masuratorile politiei 42 km/h... imaginati-va ca daca aveam viteza mai mare nu mai aveam cum sa il evit !!CLAR!!!! il luam in plin...alcoolemie:- 0.00-fiola -0.00-sange...dar chiar asa greu merge...nu imi vine sa cred ce e in aceasta tara...de ce asa mult pentru solutionarea uni dosar????? pe 17 mai fac 5 luni de cand stau fara permis...
copilul nu are nici macar o ora de spitalizare,nu are absolut nimic...mama copilului a spus in declaratie la politie ca nu doreste nimic deoarece stia a cui este vina pentru ca si politistul a spui asta....este vina copilului...apoi mama a venit la mine la poarta ca are pretentii sa ii iau bocanci ca i s au rupt la accident:)) si sa ii dau 150 de lei ca atat a cheltuit cu el...dar asta nu a scris in declaratie...in declaratie e scris ca NU ARE NICI O PRETENTIE
Deci sa inteleg credeti ca o sa imi dea o amenda administrativa si sa imi iau permisul inapoi sau o sa se ajunga la anulare?
Va multumesc!
si asta tot din cauza ei...pentru ca ea mi-a spus sa nu mai sun sa facem tambalau cu politia...iar dupa s-a dus cu el la spital...
pai ma gandesc ca daca era asa preocupata de sanatatea copilului atunci cand eu am intrebat-o de 3 ori daca vrea sa mergem la spital si nu a vrut de nici un fel ,dupa de ce era asa preocupata...odata ce copilul ei a fost de vina...singura mea vina la acel accident este ca nu am anuntat organele de politie...atat!
Va salut! Am si eu o nemurire....Acum 4luni si ceva de zile am lovit un copil...copilul a luat-o la fuga in fata masinii, neasigurand-se si traversand prin loc nepermis...mama copilului fiind in apropiere a vazut totul...l-am evitat cat am putut si l-am lovit cu oglinda.M-am dat jos l-am ridicat era doar putin speriat, absolut nici o zgarietura...mama cestuia fiind vecina cu mine,mi-a spus sa nu mai facem tambalau cu politia si sa merg acasa ca, copilul e bine... dupa aproximativ o ora jumatate, am iesit sa plec la magazine cu masina iar politia cerceta locul...pentru ca acea mama idioata a fost la spital cu el, desii eu o intrebasem daca doreste sa il duc la spital...

Acum ce as dori eu sa stiu...c-am cat as avea de asteptat dupa permis? pentru ca am primit dovada fara drept de circulatie...la declarative mama copilului a spus ca ea mi-a spus sa plc...a declarant in favoarea mea...a spus ca el a fost vinovat, ca nu s-a asigura, si ca eu am incercat sa il evit pe cat posibil...
Intrebarea mea este..de ce dureaza atat? de 4 luni tot nu se rezolva nimic?ce as putea face?:(