Buna ziua. se pare ca firma continua procedurile lor si am mai primit un plic de la ei si tot odata si un mesaj precum ca dosarul meu a fost transferat la departamentul juridic. imi spun ca atata timp cat eu nu pot face dovada platii sunt dator catre ei. Cum as putea rezolva problema cu ei pe cale legala. va multumesc
eu sincer nu am dat atentie dar continua sa ma sune si imi trimit scrisori. mi-au zis ca banca a trimis dosarul la ei in noiembrie si fara o dovada din partea mea nu inceteaza. ce as putea face sa scap de ei. multumesc
Buna seara va deranjez si eu cu o intrebare . Acum cateva zile am fost contactat de o firma de recuperari in legatura cu un credit din anul 2005 si mi sa zis ca as avea de achitat o datorie catre o banca, credit pe care eu unul stiu ca l-am achitat, dar in momentul de fata nu pot face dovada achitarii deoarece dupa 6 ani de atunci nu mai am nici o chitanta de la acea banca. Mentionez ca in ultimii 6 ani nu am mai fost contactat nici de banca nici de vreo firma de recuperari. Ce as putea face eu in situatia asta. Va multumesc
pai astazi cand a fost la o sucursala cec sa verifice angajata a zis ca nu mai este valabil contul pt ca nu a mai fost nimeni sa-l verifice.adica e blocat.. am uitat sa mentionez ca socrul meu a decedat acum o luna jumatate si el era titular iar ea imputernicita
bunaziua am si eu o intrebare va rog. Soacra mea avea un cont de economii la cec bank si astazi cand s-a dus la banca sa-l verifice i sa zis ca , contul nu mai este valabil. ce ste de facut in acest caz.
mentionez ca atat socrul meu cat si soacra au fost plecati din tara si ultima data cand au verificat contul a fost in aprilie anul trecut si nu erau probleme. Multumesc