avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont de economii CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont de economii CEC

bunaziua am si eu o intrebare va rog. Soacra mea avea un cont de economii la cec bank si astazi cand s-a dus la banca sa-l verifice i sa zis ca , contul nu mai este valabil. ce ste de facut in acest caz.
mentionez ca atat socrul meu cat si soacra au fost plecati din tara si ultima data cand au verificat contul a fost in aprilie anul trecut si nu erau probleme. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
katadaniku, utilizator
Cel mai recent răspuns: katadaniku , utilizator 20:39, 28 Aprilie 2015
Ce inseamna ca nu mai este valabil ?
pai astazi cand a fost la o sucursala cec sa verifice angajata a zis ca nu mai este valabil contul pt ca nu a mai fost nimeni sa-l verifice.adica e blocat.. am uitat sa mentionez ca socrul meu a decedat acum o luna jumatate si el era titular iar ea imputernicita
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
katadaniku, utilizator
Pai sa nu mentioonati si noi sa ne straduim sa ghicim. Contul exista dar nu mai poate avea acces la el daca titularul a decedat. Imputernicirea era valabila in cursul vietii titularului.

Faceti succesiunea si apoi se va putea debloca contul.
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
imi cer scuze pt datele eronate. va multumesc mult pentru raspunsunsul acordat
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
katadaniku, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii dintr un depozit cec bank Steluta diaconu Steluta diaconu Unde trebuie sa ma adresez dupa ce am aflat ca au disparut banii dintr un depozit cec bank la care eram imputernicit, titular fiind mama mea care a decedat. ... (vezi toată discuția)
In urma cu o luna am pierdut un membru al familiei care avea ... apicultorul apicultorul In urma cu o luna am pierdut un membru al familiei care avea un cont cu o suma de bani la CEC Bank eu fiind împuternicitul acelui cont, cum pot retrage banii ... (vezi toată discuția)
Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)