avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate JeniGeni

Activitate JeniGeni

multumesc
din 2008 si pana in oct 2010 data la care s-a semnat actul aditional de aliniere la prevederile OUG 50/2010, in ce baza mi-a aplicat banca o marja de 3,25 cata vreme in contract nu au stipulat nicio valoare(din eroare,evident)
Va multumesc ptr raspunsuri! Ilie1111 va rog frumos,puteti detalia putin raspunsul dv?
Buna ziua,
Am urmat sit:intr-un contract bancar ipotecar in care sunt codebitor,la capit.dobanzi dupa dobanda fixa de 4,5% aplicabila in primul an,se stipuleaza ca dupa primul an vom plati o dobanda variabila a bancii,revizuibila din 3 in 3 luni functie de indicele de ref.LIBOR/EURIBOR/BUBOR.Se specifica o dobanda variabila a bancii fara insa a se mentiona nicio val,niciun cunatum.La calculul ratelor insa mi s-a aplicat o dobanda variabila de 3,25%.Dupa intrarea in vig a OUG50/2010,imprumutatul a fost solicitat in banca sa semenze actul aditional de afiliere la prevederile OUG 50 si l-a semnat.In acest act aditional,spre diferenta de contractul de ipoteca ,este mentionata marja bancii in cuantum de 3,25%.
Intrebarea mea este daca in aceste conditii(semnarea de catre imprumutat a acestul act aditional)mai pot chema in judecata sau la conciliere banca,pe motiv ca nu au specificat ac.marja in contractul de ipoteca.Mentionez ca am inch.acest contract in 2007.
Va multumesc!