Si noi am făcut greseala de a răspunde si de a trimite înapoi formularul semnat in iulie 2017 si bineînțeles ca degeaba am incercat sa scapam de ei in primul rand civilizat si sa incheiem asa presupusul contract, iar apoi ignorand si neplatind nimic au continuat lunar sa trimita factura, anul trecut de prin august au inceput sa trimita săptămânal factura si amenințări, iar cand au vazut ca nu răspundem online au inceput sa ma sune, si spre surprinderea mea au vorbit in limba romana. D-na cu care am vb a încercat sa negocieze cu mine si chiar mi-au facut o oferta de a plati doar o suma de 771 eur (dupa cum stiti contractul cica e facut pe 3 ani) si sa incheie contractul. O data refuzata oferta au trecut la amenințări legale, atunci chiar m-am enervat si cum din momentul in care am realizat greseala facuta am tot cautat pe net cai si solutii de a scapa de ei, mi-am adus aminte ca citisem pe un blog despre un avocat din Munich care a rezolvat astfel de situații si mi-am luat inima in dinti si l-am contactat prin email, a răspuns foarte rapid si mi_a raspuns la toate intrebarile si sa scurtez povestea ca deja am lungit-o, pentru o suma de 200eur a rezolvat problema. Am fost foarte sceptica cand am apelat la el, dar ce m-a facut sa continui a fost faptul ca nu cere plata in avans ci la final asa ca dupa ce am fost de acord cu avocatul, acesta in 10 zile a rezolvat problema si am primit de la el si de la firma DAD cum ca contractul este incheiat. Acest lucru s-a intamplat in noiembrie iar de atunci nu mai primit nimic.
Buna. In momentul de fata sunt în concediul de crestere a copilului, detin un PFA, care momentan este suspendat. In Februarie voi iesi din concediu si doresc sa inchid acest PFA. Deoarece detin pe acest PFA o masina ma intereseaza ce pot face ca sa inchid PFA_ul? Ce se intampla cu masina? Va mulțumesc anticipat.
Sunt pensionara la limita de varsta si in acelasi timp asociat unic si administrator la o societate comerciala si am aflat din anumite surse ca nu ar fi obligatoriu contractul de munca pentru a lucra pentru societate, dar alte surse spun exact contrariul.
Este pana la urma obligatoriu contractul de munca pentru a putea lucra pentru societate sau nu este? Exista vreo lege care sa specifice acest lucru? Daca da, care este aceasta?