avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Închidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Închidere PFA

Buna. In momentul de fata sunt în concediul de crestere a copilului, detin un PFA, care momentan este suspendat. In Februarie voi iesi din concediu si doresc sa inchid acest PFA. Deoarece detin pe acest PFA o masina ma intereseaza ce pot face ca sa inchid PFA_ul? Ce se intampla cu masina? Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
nelis51, utilizator
Cel mai recent răspuns: nelis51 , utilizator 18:02, 4 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O veti vinde de la pfa pe numele dumneavoastra ca persoana fizica cu factura si chitanta si contract de vanzare cumparare la notar dupa care faceti modificarea la politie si directia de impozite si taxe. Chitanta o inregistrati in registrul jurnal de incasar isi plati si in registrul inventar ale pfa.
Va mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa eugenoros eugenoros Inchid un pfa. Spatiul cumparat si amortizat partial nu l-am putut vinde. Cum se inchide contabilitatea in cazul acesta ? (vezi toată discuția)
Închidere pfa popaica popaica Bună ziua Intenționez să închid PFA- ul si va rog sa imi spuneți dacă obiectele de inventar ( exp imprimanta, laptop, monitoare, scaun birou) pot ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)