avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Închidere pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Închidere pfa

Bună ziua
Intenționez să închid PFA- ul si va rog sa imi spuneți dacă obiectele de inventar ( exp imprimanta, laptop, monitoare, scaun birou) pot sa le vând unui srl? Multumesc
Cel mai recent răspuns: popaica , utilizator 13:29, 22 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.Le puteti vinde direct catre acel srl cu factura si chitanta, treceti valoarea din chitanta in registrul jurnal de incasari si plati ca venit si apoi inchideti pfa-ul de la registrul comertului si finante.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde un mobil luat pe firma ancamuntean ancamuntean Pot sa vand produsele luate pe PFA si sa ii tai chitanta cumparatorului? (vezi toată discuția)
Registre pentru pfa Mariana1967 Mariana1967 Am infiintat un PFA , as vrea sa stiu de ce registre am nevoie pentru a fi in legalitate. Multumesc. (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)