avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre pentru PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre pentru PFA

Am infiintat un PFA , as vrea sa stiu de ce registre am nevoie pentru a fi in legalitate. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 24 Octombrie 2019
Va trebuie registrul jurnal de incasari si plati in care treceti toate veniturile potrivit documentelor de incasare in numerar sau prin contul pfa si platile facute pe pfa. Il cumparati de la centrele care vand imprimate tipizate. Tot de acolo cumparati si registul inventar. Le cumparati cu factura pe pfa.
O sa mai completati si registrul de evidenta fiscala dar pe acesta il realizati singura pe calculator cand veti completa declarata unica de inchidere a unlui precedent si il listati.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre pfa Ofelia72 Ofelia72 Bună dimineața. În 6 august am înființat un PFA. Am depus declarația unică, dar nu știu ce trebuie să fac în continuare în legătură cu ANAF-ul? ... (vezi toată discuția)
Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui pfa caen 8559 Andrab07 Andrab07 Buna ziua! As avea nevoie de cateva informatii cu privire la infiintarea unui PFA pe codul caen 8559. Am infiintat recent pfa-ul si as avea nevoie de cateva ... (vezi toată discuția)