avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot vinde un mobil luat pe firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot vinde un mobil luat pe firma

Pot sa vand produsele luate pe PFA si sa ii tai chitanta cumparatorului?
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ancamuntean , utilizator 22:28, 4 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cum ati putea vinde si un calculator model mai vechi luat pe pfa sau poate niste scule mai vechi, daca pfa-ul ar fi autorizat pentru activitati in constructii. Dar veti vinde cu factura si chianta si chitanta o treceti in registrul jurnal de incasari si plati si in registrul inventar.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Închidere pfa popaica popaica Bună ziua Intenționez să închid PFA- ul si va rog sa imi spuneți dacă obiectele de inventar ( exp imprimanta, laptop, monitoare, scaun birou) pot ... (vezi toată discuția)
După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)