Buna ziua. Revin cu o noua intrebare. Am inteles ca daca vrem sa deschidem cabinet stomatologic in locatia amintita mai sus este necesar sa schimbam destinatia spatiului (adica din spatiu de locuit in cabinet stomatologic). Am fost la primarie si ni s-a comunicat ca trebuie sa facem certificat de urbanism si unde ni s-a comunicat ca trebuie luat acordul vecinilor cand facem schimbarea. Mai sus am observat la userul "liamic43" unde se spunea ca nu este nevoie de acord vecini. NU stiu ce sa mai inteleg... casa este in curte si nu am perete comun cu vecinii.
Buna ziua, am si eu o nelamurire. Detinem o firma (SRL-d) pentru un viitor cabinet stomatologic. Cabinetul va fi intr-o casa cu curte si va ocupa aprox 80% din suprafata parterului. Spatiul a fost cedat prin contract de comodat catre srl-d si am inteles de la primarie ca trebuie schimbata destinatia din spatiu de locuit in cabinet stomatologic. Intrebarea este "Impozitul va ramane acelas?" adica eu ca persoana fizica sa platesc impozit pe cladire cum a fost platit si pana acum?
Am facut exact acest lucru, ei au spus ca nu este nevoie de acordul vecinilor pentru sediu social.
Intrebarea este daca pentru deschide cabinet stomatologic la parterul casei pe care o detinem mai este nevoie de acordul vecinilor pentru functionare.
Buna ziua, dorim sa deschidem un cabinet stomatologic la parterul casei unde locuim si vrem sa stim daca este necesar acordul veciniilor pentru deschiderea lui. Mentionez ca atunci cand am infiintat firma cei de la Registrul comertului au spus ca nu este necesar luarea acordului de la vecini pentru sediu social. Cabinetul va avea intrare separata fata de spatiul de locuit si casa se afla in curte fara sa avem casa lipita de casa vecinului.