avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pentru un spatiu care este cedat prin contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pentru un spatiu care este cedat prin contract de comodat

Buna ziua, am si eu o nelamurire. Detinem o firma (SRL-d) pentru un viitor cabinet stomatologic. Cabinetul va fi intr-o casa cu curte si va ocupa aprox 80% din suprafata parterului. Spatiul a fost cedat prin contract de comodat catre srl-d si am inteles de la primarie ca trebuie schimbata destinatia din spatiu de locuit in cabinet stomatologic. Intrebarea este "Impozitul va ramane acelas?" adica eu ca persoana fizica sa platesc impozit pe cladire cum a fost platit si pana acum?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2015
angel12, utilizator
Cel mai recent răspuns: angel12 , utilizator 10:43, 1 Septembrie 2015
Salut. S-a lovit cineva de acesta problema ?

Multumesc:)
Buna ziua, ma poate lamurii si pe mine cineva ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic intr-o casa cu curte angel12 angel12 Buna ziua, dorim sa deschidem un cabinet stomatologic la parterul casei unde locuim si vrem sa stim daca este necesar acordul veciniilor pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in blocul nostru s-a deschis un cabinet stomatologic. ... contmihaela@gmail.com contmihaela@gmail.com Buna ziua, In blocul nostru s-a deschis un cabinet stomatologic. Asociatia de propritari are dreptul sa-i ceara o suma lunara in plus fata de intretinere? ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu de locuit in cabinet stomatologic sapageta sapageta Buna ziua! va rog sa ma lamuriti in ce conditii si daca se mai poate face schimbarea destinatiei spatiilor de locuit-de ex parter de bloc vechi ,vila sau casa ... (vezi toată discuția)