avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie spatiu de locuit in cabinet ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie spatiu de locuit in cabinet stomatologic

Buna ziua!
va rog sa ma lamuriti in ce conditii si daca se mai poate face schimbarea destinatiei spatiilor de locuit-de ex parter de bloc vechi ,vila sau casa veche sau chiar garaj al unui bloc in constructie in cabinet stomatologic.Am cautat un spatiu in acest scop si prin agentii imobiliare si desi le-am zis pt ce caut,doar o d-na binevoitoare mi-a zis ca este o prevedere care nu-mi va permite sa fac acest cabinet in bloc cu etaj si sa merg sa intreb la primarie ,la urbanism ,ca dupa 2010 nu se mai poate deschide decat in spatii comerciale.Un costructor a vrut sa-mi ,,vanda "pe hartie un garaj-sau elevator de masini si-mi promitea ca -mi schimba destinatia in spatiu comercial-daca ii cumpar pe hartie un apt de deasupra acelui spatiu,apoi sa-mi transcrie garajul,ceea ce mi s-a parut o teapa .Am vazut un garaj schimbat langa spatii comerciale la alt bloc in cabinet si am crezut ca se mai poate,dar se pare ca in Cluj primaria nu prea mai accepta .
asta!
va multumesc pt.raspuns!:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 25 Septembrie 2010
De regula spatii cu destinatia de locuit ,primesc aprobarea pentru specificul mentiomnat de dvs
Insa spatii ,de genul garaj,elevator de masini,nu primesc aprobarile necesare,
datorita imposibilitatii tehnice de modificare pentru specificul mentionat de dvs
Intrucat mentionati anumite dispoziti caracteristice orasului mentionat,se impune ca anterior deciziei de preluare spatiu,sa va consultati temeinic cu serviciul specializat din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)
Bună seara! pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la ... Drlauracristescu Drlauracristescu Bună seara! Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul unui bloc, trebuie acordul tuturor vecinilor din acel bloc? Sau doar cei pe verticală, ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)