Buna ziua!
va rog sa ma lamuriti in ce conditii si daca se mai poate face schimbarea destinatiei spatiilor de locuit-de ex parter de bloc vechi ,vila sau casa veche sau chiar garaj al unui bloc in constructie in cabinet stomatologic.Am cautat un spatiu in acest scop si prin agentii imobiliare si desi le-am zis pt ce caut,doar o d-na binevoitoare mi-a zis ca este o prevedere care nu-mi va permite sa fac acest cabinet in bloc cu etaj si sa merg sa intreb la primarie ,la urbanism ,ca dupa 2010 nu se mai poate deschide decat in spatii comerciale.Un costructor a vrut sa-mi ,,vanda "pe hartie un garaj-sau elevator de masini si-mi promitea ca -mi schimba destinatia in spatiu comercial-daca ii cumpar pe hartie un apt de deasupra acelui spatiu,apoi sa-mi transcrie garajul,ceea ce mi s-a parut o teapa .Am vazut un garaj schimbat langa spatii comerciale la alt bloc in cabinet si am crezut ca se mai poate,dar se pare ca in Cluj primaria nu prea mai accepta .
asta!
va multumesc pt.raspuns!:
De regula spatii cu destinatia de locuit ,primesc aprobarea pentru specificul mentiomnat de dvs
Insa spatii ,de genul garaj,elevator de masini,nu primesc aprobarile necesare,
datorita imposibilitatii tehnice de modificare pentru specificul mentionat de dvs
Intrucat mentionati anumite dispoziti caracteristice orasului mentionat,se impune ca anterior deciziei de preluare spatiu,sa va consultati temeinic cu serviciul specializat din primaria locala