Da este vorba de prima inscriere.
Cu expertul nu am ce sa vorbesc , daca ii dau iar actele pe mana probabil ma mai tine inca 3 luni.
Calea cea mai simpla mi se pare ....sa ma fac ca ploua:D si sa cer radierea uzuluifruct.
Expertul nu mi-a spus ca el nu poate face radierea . Expertul mi-a spus ca are nevoie de actele de deces pentru radierea uzului fruct si altceva nu mi-a mai cerut. Nu mi-a cerut procura si nici nu m-a invatat pe mine sa ma duc personal la OCPI.
Eu sunt lamurita acum si stiu ce am de facut in toate privintele.
Expertul nu a facut ceea ce i-am cerut.Mi-a spus ca are nevoie de actele de deces pt radierea uzului fruct....dupa 3 luni de tergiversari imi da intabularea cu sarcini.
Este clar ca el nu a depus nici o cerere de radiere . Nu a pomenit nicio data de vreo cerere de radiere a uzului fruct pe care eu ar trebui sa o fac.
De aceea ne adresam specilistilor sa ne invete ce avem de facut.
Multumesc frumos pentru raspunsuri
Eu personal nu am depus nimic, iar cel pe care l-am platit sa-mi faca cadastrul si intabularea nu stiu ce a facut. Eu i-am dat tot ce mi-a cerut ....inclusiv actele de deces legalizate.In loc sa fie radiat uzulfruct, acum in intabulare sunt mentionate si actele de deces.
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar pentru mine ramane o dilema de ce nu a putut sa iasa cartea funciara fara sarcini de la prima strigare. Dupa cum am mai spus actele de deces legalizate le-am avut depuse la dosar. Multumesc inca o data
De curand am primit cadastrul si intabularea. Problema mea este ca nu a fost radiat uzulfruct cu toate ca eu am depus actele de deces necesare.
Cadastristul care mi-a facut lucrarea nu mi-a dat nicio explicatie.
Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti ce pot face acum?