avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate MariaAugusta

Activitate MariaAugusta

Răspuns la discuția Intabulare, radiere uzufruct
Buna seara,

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Da este vorba de prima inscriere.
Cu expertul nu am ce sa vorbesc , daca ii dau iar actele pe mana probabil ma mai tine inca 3 luni.
Calea cea mai simpla mi se pare ....sa ma fac ca ploua:D si sa cer radierea uzuluifruct.

Multumesc
Expertul nu mi-a spus ca el nu poate face radierea . Expertul mi-a spus ca are nevoie de actele de deces pentru radierea uzului fruct si altceva nu mi-a mai cerut. Nu mi-a cerut procura si nici nu m-a invatat pe mine sa ma duc personal la OCPI.
Eu sunt lamurita acum si stiu ce am de facut in toate privintele.

Multumesc inca o data
Expertul nu a facut ceea ce i-am cerut.Mi-a spus ca are nevoie de actele de deces pt radierea uzului fruct....dupa 3 luni de tergiversari imi da intabularea cu sarcini.
Este clar ca el nu a depus nici o cerere de radiere . Nu a pomenit nicio data de vreo cerere de radiere a uzului fruct pe care eu ar trebui sa o fac.
De aceea ne adresam specilistilor sa ne invete ce avem de facut.
Multumesc frumos pentru raspunsuri
Eu personal nu am depus nimic, iar cel pe care l-am platit sa-mi faca cadastrul si intabularea nu stiu ce a facut. Eu i-am dat tot ce mi-a cerut ....inclusiv actele de deces legalizate.In loc sa fie radiat uzulfruct, acum in intabulare sunt mentionate si actele de deces.
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar pentru mine ramane o dilema de ce nu a putut sa iasa cartea funciara fara sarcini de la prima strigare. Dupa cum am mai spus actele de deces legalizate le-am avut depuse la dosar. Multumesc inca o data
Buna ziua

De curand am primit cadastrul si intabularea. Problema mea este ca nu a fost radiat uzulfruct cu toate ca eu am depus actele de deces necesare.
Cadastristul care mi-a facut lucrarea nu mi-a dat nicio explicatie.

Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti ce pot face acum?

multumesc