De curand am primit cadastrul si intabularea. Problema mea este ca nu a fost radiat uzulfruct cu toate ca eu am depus actele de deces necesare.
Cadastristul care mi-a facut lucrarea nu mi-a dat nicio explicatie.
Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti ce pot face acum?
Orice solicitare adresată OCPI se face printr-o CERERE TIP, în cazul d-voastră , CERERE de radiere pe care îl găsiți la OCPI, se achită tariful aferent acestei operațiuni. Se depune certificat de deces -copie
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar pentru mine ramane o dilema de ce nu a putut sa iasa cartea funciara fara sarcini de la prima strigare. Dupa cum am mai spus actele de deces legalizate le-am avut depuse la dosar. Multumesc inca o data
Eu personal nu am depus nimic, iar cel pe care l-am platit sa-mi faca cadastrul si intabularea nu stiu ce a facut. Eu i-am dat tot ce mi-a cerut ....inclusiv actele de deces legalizate.In loc sa fie radiat uzulfruct, acum in intabulare sunt mentionate si actele de deces.
Expertul topocadastrist a făcut ceeace i-ați cerut și ținea de competența lui- cadastru și intabularea. Pentru radierea uzufructului completați o cerere tip, care se găsește la OCPI, și solicitați radierea . acestuia. Orice operațiune ccare ține de competența OCPI se formulează printr-o cerere(de notare, de radiere, de rectificare, de înscriere, etc)La cerere vi se va răspunde printr-o ÎNCHEIERE