avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate madalina1234

Activitate madalina1234

Procesul se poate judeca in Romania. Avem buletine tot. Tatal locuieste in Olanda dar are si un apartament in Budapesta unde vine sa vada baietii o data pe luna. Vreau sa intru in ROMANIA unde sunt in siguranta. Refuza sa imi dea adresa din Olanda. Anul trecut i.am lasat si iüa returnat. Miüe frica de o ordonanta presidentiala prin care ma obliga sa ii dau procura. Nu are nici bani nici timp.Pe asta ma bazez. Si da este vorba de cazul de mai sus. Am avut avocati americani probono.
copiii sunt cu mine la Budapesta. Suntem in Schengen ei nu au pasapoarte si nu poate sa le faca. Avem resedinta aici da totul legal e facut in Romania.As vrea sa stiu daca poate trimite executorul sa ma oblige sa dau procura sau un judecator sa ii dea dreptul sa ii scoata din tara. O sa sun maine si la un avocat. poate imi puteti recomanda pe cineva.
[ link extern ]

Cititi articolul de sus...In Ungaria nu pot cere ajutorul judecatorului deoarece suntem cetateni romani si legea romana primeaza...sunt ingrozitor de speriata. Mi/a zis in Dec ca daca nu imi permit sa imbrac copiii sa ii spun ca ii ia el sa locuiasca cu el. Pe 30 iunie voi intra in tara, ca sa fiu in siguranta totusi cu copiii.
Avocat roman nu am avut niciodata.
Va rog sa ma ajutati la cine ar trebui sa ma duc sa imi analizeze actele. Sunt acum la Budapesta si nu stiu cum sa ajung la un avocat roman.
Sunt mama si am divortat de un cetatean strain la notar in 2013. In act am dat aprobare ca , copiii sa paraseasca tara pe perioada luna iulie cu tatal. Mentionez ca in 2012 am castigat un proces international de rapire de copii deoarece i-a luat in vacanta si nu i-a mai adus inapoi. Anul acesta am presimtirea ca vrea sa faca acelasi lucru. Chiar daca scrie in planul parentall ca ii dau voie sa iasa din tara tot nu a putut sa iasa anul trecut fara procura. As dori sa il opresc sa ii scoata din tara anul asta printrüo ordonanta prezidentiala. Am vreo sansa? Custodia este comuna. Copiii sunt la mine.