avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor... mi-e teama ca imi rapeste iarasi copiii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor... mi-e teama ca imi rapeste iarasi copiii

Sunt mama si am divortat de un cetatean strain la notar in 2013. In act am dat aprobare ca , copiii sa paraseasca tara pe perioada luna iulie cu tatal. Mentionez ca in 2012 am castigat un proces international de rapire de copii deoarece i-a luat in vacanta si nu i-a mai adus inapoi. Anul acesta am presimtirea ca vrea sa faca acelasi lucru. Chiar daca scrie in planul parentall ca ii dau voie sa iasa din tara tot nu a putut sa iasa anul trecut fara procura. As dori sa il opresc sa ii scoata din tara anul asta printrüo ordonanta prezidentiala. Am vreo sansa? Custodia este comuna. Copiii sunt la mine.
Fara declaratie notariala din partea dvs. nu poate iesi din tara.
Daca vreti sa faceti tot posibilul sa nu patiti la fel mergeti la avocat cu actele care le aveti pentru a fi analizate.
Daca aveti o hotarare de rapire trebuie cautata o solutie dar e destul de complicat de gasit fara analizarea actelor.
Poate ca ar trebui deschis un proces de dvs.
Nu este insa clar daca ar trebui sa procedati asa deoarece situatia e foarte complicata.
Va rog sa ma ajutati la cine ar trebui sa ma duc sa imi analizeze actele. Sunt acum la Budapesta si nu stiu cum sa ajung la un avocat roman.
Luati legatura telefonic cu un avocat (eventual cel care v-a mai reprezentat) si ii trimiteti actele scanate prin email.
Copilul unde se afla acum?

Alte discuții în legătură

Divorz cuplu italo roman valerica57 valerica57 Fata méa casatorita in italia de 10 ani , are 2 minori cu cetatenie doar italiana ca tatal lor,casnicia nu merge bine intre ei ! Ea ar vrea sa plece dar el ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ramonica ramonica am o fetita de 8ani...(in urma unui cncubinaj).locuiesc in olanda si as vrea informatii cu privire la custodie si la scoaterea ei din tara pt a locui impreuna ... (vezi toată discuția)
Vin și eu cu o situație foarte complicata dacaa puteți ajuta....am ... Ana Maria BALONAS Ana Maria BALONAS Vin și eu cu o situație foarte complicata dacaa puteți ajuta....Am venit în mai anul trecut în țară cu tatăl copilului,el fiind de naționalitate ... (vezi toată discuția)