avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Nellviva

Activitate Nellviva

Răspuns la discuția Elev de 15 ani, exmatriculat ?
Am gasit raspunsul in ROFUIP Art.68, alin.6 : nu isi poate continua studiile la aceeasi forma de invatamant deoarece a repetat de doua ori aceeasi clasa. Imi pare rau pentru copil ! Va multumesc si voi continua sa urmaresc discutiile de pe forum. Numai bine !
Răspuns la discuția Elev de 15 ani, exmatriculat ?
Multumesc pentru sprijin, am citit de multe ori aceste articole din regulament si am inteles din Art. 125 alin.2, ca nu este exmatriculat deoarece este in invatamantul obligatoriu. Am inteles bine ? Multumesc !
Buna ziua ! Un copil de 15 ani a ramas repetent de trei ori . In clasa a 3-a o data si de doua ori in clasa a 6-a . Va rog, sa-mi raspundeti daca isi poate continua scoala si in ce conditii. Eu am gasit ca pana la 18 ani nu poate fi exmatriculat. Nu s-au ocupat parintii de el prea mult, dar se pare ca am gasit o solutie de sprijin. La scoala are probleme de indisciplina, pleaca de la ore si nu invata. I s-a spus sa nu mai mearga la scoala din toamna.
Va multumesc mult ! .

Buna ziua ! Multumesc !
Nu am putut ajunge nici pe departe la o intelegere amiabila . Deci atunci cand voi ajunge in instanta pentru partaj, va conta doar contributia fiecaruia pana la divort?
Va multumesc mult ! Toate cele bune !

Buna ziua !
Am divortat si m-am mutat din casa pentru siguranta mea, dar nu am inceput partajul deoarece eu nu am inca suficienti bani (este o casa estimata la 100000euro), dar fostul sot mai locuieste periodic acolo cand singur cand cu actuala sotie. fara acordul meu, in a doua situatie.
Rugamintea mea este, daca imi puteti spune, daca pierd din cota mea parte in situatia in care el locuieste acolo si eu nu.

Va multumesc anticipat !