Cererea de demisie se face in 2 exemplare. Daca nu ati beneficiat de concediu va trebuie si o cerere de concediu. Trebuie sa va dea: cererea, decizia (cu acordul partilor, art.55 lit.b), adeverinta de vechime, chiar si un raport pe salariat in care se vad toate modificarile contractuale, modificari salariale, schimbari de functie etc.
Din pacate acesta nu este usor de gasit, nu raspunde la telefon. L-am prins la telefon o singura data si mi-a zis ca nu are bani sa-mi faca usile si nici sa-mi returneze banii. Nu am semnat contract, am platit pe baza unei facturi proforme emise de acesta. Am platit ca persoana fizica dezoltatorului imobiliar si acesta a facut plata ca firma catre furnizorul cu pricina. Va multumesc
Buna ziua, am primit o proforma pentru niste materiale, am platit conform intelegerii 50% din suma prin OP si banii i-au intrat furnizorului in cont. Problema e ca acest furnizor avea poprire pe cont si banii au fost trimisi catre ANAF, iar acum furnizorul refuza sa imi mai trimita marfa sau sa imi returneze banii. Va multumesc