Va multumesc pentru raspuns.Inseamna ca trebuie sa ma adresez, mai degraba, politiei.Am cerut prin intermediul Baroului , restituirea actelor si copii ale contractelor sau chitantelor.Am inteles de la ei ca o chitanta a parut peste noapte, dar nu indica suma reala, ci o suma mai mica, desi doamna avocat recunoaste in conversatia noastra suma adevarata incasata.Nu am primit nimic.
Sunt foarte furioasa pentru ca toata bataia asta de joc mi s-a parut ca depaseste orice limita.Recunosc ca am fost naiva si am avut incredere ca imi va trimite toate aceste acte inainte sa se produca ruptura.As vrea sa stiu ce acte trebuia sa primesc la incheierea contractului?
Buna ziua!
In urma unei solicitari am fost contactata de o doamna avocat.Ne-am intalnit intr-un centru comercial unde am semnat un contact si i-am dat o parte din banii solicitati.Mie nu mi-a dat nici contract , nici chitanta.A tot tergivesat inceperea procesului deoarece nu reusea sa afle adresa de domiciliu a paratului si alte tergivesari de genul asta.E o poveste lunga.Se chinuia de 3 luni si jumatate.Ma mintea ca avem un proces pe rol, sa stau linistita.Doua luni mai tarziu am semnat un alt contract si am achitat toata suma, insa dansa tot tergiversa.Am confruntat-o intr-o zi in care am vrut sa vad daca ma minte in continuare(am conversatia).Vechea poveste : avem un proces pe rol, dupa care, prinsa cu minciuna ,imi zice ca nu a dus nimic la tribunal.Eu am renuntat la serviciile inexistente ale dansei.M-a facut pe mine vinovata de faptul ca sunt "neprofesionista"(asa m-a numit)pentru ca renunt si alte texte din acestea care ma fac sa cred ca nu e la prima abatere.Minte cu prea multa dezinvoltura si nu ii este teama de consecinte..Nu mai vorbesc de timpul pierdut,de consumul psihic.Doamna avocat nu se obosea sa comunice cu mine, imi raspunde foarte laconic prin email .Dupa o luna jumatate de la semnarea primului contract mi-am dat seama ca nu e in regula, insa nu am vrut sa cred.Intr-un sfarsit a trimis in instanta o actiune fara taxa de timbru, actiune care s-a anulat .Acesta a fost marele si chinuitul proces al doamnei avocat.Eu vreau sa-mi recuperez banii, care reprezinta destul de mult pentru situatia mea financiara.Consider ca si- a batut joc de mine si ca serviciile dansei , atatea cate eu fost,au fost jalnice.
Am scris Baroului ,insa ei spun ca si-a indeplinit obligatiile fata de mine.Va dati seama ca asta a insemnat o palma foarte usturatoare pe obrazul meu.Nu am inscrisuri, nu am cele 2 contacte pe care le-am semnat, nu am chitante.Doar conversatiile pe email si WhatsApp si martori, atat.Se ferea sa vorbeasca cu mine.
Am nevoie de sfatul dumneavoastra!Ce sa fac?