buna seara,urmeaza sa il dau pe tatal copilului care ne-a abandonat de craciun in judecata pentru plata pensiei alimentare si pt custodie.El e plecat in Italia si lucreaza acolo cu acte doar 2 ore luand 300 de euro si restul lucreaza la negru.In total ia peste 1000 de euro lunar care ii intra prin banca.Intrebarea mea care dintre cele sume se ia la calcul in instanta? Cum va stii el ca l-am dat in judecata el avand domiciliul la aceeasi adresa cu mine si nu stiu adresa lui din Italia?E posibil sa cer custodie exclusiva pt faptul ca el a parasit domiciliul si ne-a abandonat? Nu am fost casatoriti doar am trait in concubinaj.
Buna ziua,as dori sa intreb cum pot beneficia de asigurare medicala in cazul in care in anul 2010 am platit asigurarea si am avut card de sanatate europeana pe timp de 6 luni.Pe urma nu am mai platit doar in anul 2013 cand am fost insarcinata,dar tot nu am configurat in calitate de asigurat fiindca mi sa spus ca trebuie sa platesc din 2010 pana in 2013 toata perioada si nu am avut atatia banii.Deci de atunci nu am mai platit.Nu realizez nici un fel de venit dar as vrea sa platesc asigurarea,ca as vrea sa imi fac analize urgente.Ce suma ar trebui sa platesc??