avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate Bestgame

Activitate Bestgame

Buna seara,
Am luat in data de 2.05.2015 o amenda de 400 lei pentru consum alcool in spatii publice. Insa pe procesul verbal primit, la inceput, apare data scrisa gresit "incheiat astazi 02.06.2015" numele agentului constatator nu se intelege, doar prenumele, numarul blocului meu este scris gresit. Totusi cand completeaza mai j os fapta comisa, scrie data corecta 02.05.2015 dar se poate intelege doar a consumat....pur si simplu nu se intelege ce am consumat, se intelege doar ca am consumat ceva pe str.Calea Bucuresti. Si ultima neintelegere, la faptele comise sunt prevazute de art. ceva ce pare a fi 1,2 sau 4 pct 23. Desi mai vad un 4 facut de agent in alt mod.
La rubrica nu a fost de fata niciun martor deoarece: Refuza sa semneze, iar la mentiuni ale contravenientului: cred ca scrie refuza sa semneze si mai jos Nu au fost martori datorita orei tarzii!

As vrea sa stiu daca as avea vreo sansa sa contest acest proces verbal pentru neintelegerile din el. M-ar lua cineva in serios? Sau macar sa contest suma de 4 mil? Va multumesc!